Οδηγοί σε απόγνωση παρατάνε τα αυτοκίνητα τους στην Αττική Οδό και πηδάνε στις γραμμές τους προαστιακού

24 Ιανουαρίου, 20229:26 ΜΜ

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» βρήκε μάλλον «απροετοίμαστη» την Αττική Οδό και τα όσα διαδραματίστηκαν εκεί για ώρες έφτασαν τους οδηγούς στα όρια τους. Εκατοντάδες αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν για ώρες και οι οδηγοί παρέμεναν μέσα, ενώ έξω λυσσομανούσε η χιονοθύελλα.

Η Αττική οδός είπε πως κάποια φορτηγά δίπλωσαν στο ύψος του Γέρακα και τα εκχιονιστικά ουσιαστικά εγκλωβίστηκαν και δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν στα σημεία όπου υπήρχε πρόβλημα.

Οι ουρές των αυτοκινήτων στο κατάλευκο τοπίο των 70 χιλιομέτρων της Αττικής Οδού, ήταν τεράστιες. Μέχρι εκεί που έφτανε το μάτι. Και κάποιος οδηγός για να διανύσει μια απόσταση μερικών δεκάδων μέτρων έκανε 4 και 5 ώρες.

Οδηγοί σε απόγνωση

Μέχρι και η Πυροσβεστική ζήτησε από την Τροχαία να συνδράμει και να μην επιτρέπει σε άλλα οχήματα να πλησιάζουν τις εισόδους – εξόδους της Αττικής Οδού γιατί γινόταν το αδιαχώρητο.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ανέβηκαν στο twitter δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι αγανακτισμένοι οδηγοί που βγήκαν έξω από τα αυτοκίνητα τους, τα παράτησαν, πήδηξαν στις γραμμές του Προαστιακού προκειμένου να φτάσουν στον σταθμό της Κάντζας και να φύγουν.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News