Οδηγοί κούριερ έχουν ομάδα στο facebook με εικόνες από τους σκύλους που συναντούν

20 Οκτωβρίου, 2017 2:56 ΜΜ
More videos

Εάν είστε ταχυδρομικός υπάλληλος, το καλύτερο μέρος της ημέρας σας είναι πιθανώς τα σκυλιά των πελατών σας. Ανυπομονείτε να δείτε τις ουρές τους να κουνιούνται και να σας χαιρετήσουν θερμά με τον δικό τους τρόπο.

Ο οδηγός της UPS, Σον Μακάρεν, το γνωρίζει πάρα πολύ καλά και δημιούργησε την καλύτερη ομάδα στο Facebook που δίνει φόρους τιμής στους γούνινους φίλους του που του κάνουν τα καθημερινά δρομολόγια πολύ πιο ευτυχισμένα.

Το UPS Dogs είναι ένα δίκτυο των οδηγών μεγάλων φορτηγών που δημοσιεύουν φωτογραφίες από τα σκυλιά που εξοικειώνονται με το πρόγραμμα παράδοσης.

Μερικοί από αυτούς γνωρίζουν τα σκυλιά των πελατών τους για χρόνια και έχουν αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση μαζί τους. Η ομάδα υπάρχει εδώ και 5 χρόνια τώρα, και εξακολουθεί να διαχειρίζεται από τον ίδιο τον Μακάρεν. “Είναι ένα καλό παράδειγμα των σχέσεων που δημιουργούν οι συνεργάτες μας με τους πελάτες και τα ζώα τους”, δήλωσε ένας εκπρόσωπος της UPS στο Buzzfeed News.

Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε μερικά «σκυλιά της UPS».

Αυτός είναι ο Μακάρεν, ένας οδηγός της UPS που ξεκίνησε μια σελίδα στο Facebook για τους εργαζομένους της εταιρίας που αγαπούν τα σκυλιά

Το UPS Dogs είναι ένα δίκτυο υπαλλήλων της UPS σε όλη την Αμερική που δημοσιεύει φωτογραφίες των σκύλων που συναντούν καθημερινά κατά την διάρκεια της διαδρομής τους

[Facebook]

Ακολουθήστε μας στο facebook: