Οδηγοί φορτηγών πέτυχαν στον δρόμο τους τυχαία ένα ελεφαντάκι και έκαναν μια πραγματικά όμορφη κίνηση

6 Μαρτίου, 20175:09 ΜΜ

Μερικοί οδηγοί φορτηγών οδηγούσαν σε έναν δρόμο στην Μποτσουάνα, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά τους ένα μικρό ελεφαντάκι. Οι οδηγοί από την μεταφορική εταιρία AfriAg στο Γιοχάνεσμπουργκ στην Νότια Αφρική σταμάτησαν εξαιτίας της κατεδάφισης μιας γέφυρας, όταν το ελεφαντάκι εμφανίστηκε μπροστά τους. Οι άντρες αμέσως κατάλαβαν, ότι το ελεφαντάκι διψούσε απίστευτα. Έδωσαν στον μικρό ελέφαντα να πιει νερό από τα δικά τους μπουκάλια και άρχισαν να ψάχνουν για την μητέρα του και το κοπάδι τους. Δυστυχώς, ήταν ολομόναχος…

Οι οδηγοί έβαλαν τον μικρό ελέφαντα μέσα στο φορτηγό και μόλις φτιάχτηκε η γέφυρα τον πήγαν στο κοντινότερο καταφύγιο. “Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο μικρός ελέφαντας μεταφέρθηκε στο καταφύγιο ελεφάντων στην Μποτσουάνα. Κατά την άποψή μας, η Μποτσουάνα έχει μια από τις πιο αξιόλογες, ηθικές και συμπονετικές στρατηγικές διατήρησης της άγριας ζωής στον κόσμο. Λόγω της αποτελεσματικότητας της εθνικής στρατηγικής, πιστεύουμε ότι αυτό το μωρό θα πάρει την καλύτερη θεραπεία και φροντίδα που υπάρχει”, δήλωσε ο Πωλ Όξτον, ιδρυτής και διευθυντής του Ιδρύματος Άγριας Ζωής.

Κάποιοι οδηγοί φορτηγών οδηγούσαν σε έναν δρόμο στην Μποτσουάνα, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά τους ένας μικρός ελέφαντας από τους θάμνους.

Οι άντρες κατάλαβαν, ότι ο μικρός ελέφαντας διψούσε πολύ. Του έδωσαν να πιει από τα δικά τους μπουκάλια με νερό.

Άρχισαν να ψάχνουν στον ορίζοντα για την μαμά του και το κοπάδι του.

Ήταν ολομόναχος, οπότε τον πήγαν στο κοντινότερο καταφύγιο που θα ήταν ασφαλής.

Δείτε το βίντεο παρακάτω.

[Facebook] [thedodo]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News