Κυριακή, 21 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΌχι Χριστέ μου: «Πάγωσε» η Νικολούλη με την νέα εξέλιξη στην υπόθεση...

Όχι Χριστέ μου: «Πάγωσε» η Νικολούλη με την νέα εξέλιξη στην υπόθεση Άλεξ, η τρεμάμενη φωνή και το ξέσπασμα

Με το στόμα ανοιχτό έμεινε η Αγγελική Νικολούλη και οι συνεργάτες της με πληροφορία που έφτασε για την υπόθεση του 11χρονου Άλεξ Μεσχισβίλι.

Λίγα εγκλήματα έχουν συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία όπως η δολοφονία του 11χρονου Άλεξ – του οποίου η σορός δεν βρέθηκε ποτέ.

Οι πληροφορίες ήθελαν τον Άλεξ να είναι θύμα άγριου bullying από συμμαθητές του στην περιοχή, ωστόσο η υπόθεση σε μεγάλο βαθμό παραμένει μέχρι σήμερα άλυτος γρίφος για τις Αρχές.

Δεκαέξι χρόνια μετά τη δολοφονία του 11χρονου Άλεξ στη Βέροια, νέα στοιχεία οδηγούν τις Αρχές σε έναν νέο κύκλο ερευνών, ενώ δεν αποκλείεται και παρέμβαση εισαγγελέα.

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» βρέθηκε πάλι στη Βέροια για επιτόπια έρευνα στην παλιά εβραϊκή συνοικία και μίλησε με υπεύθυνους του Δήμου, με εργολάβους, αλλά και με κατοίκους της περιοχής.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής, μάλιστα, έφτασαν μαρτυρίες, με μία από αυτές να σοκάρει την Αγγελική Νικολούλη, καθώς δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο συνεργάτης της, την φώναξε κοντά του για να της δείξει ένα μήνυμα που έφτασε στην εκπομπή, τονίζοντας πως οι ίδιοι δεν το έχουν αναφέρει (άρα αυτός/η που το έστειλε γνωρίζει περισσότερα απ’ όσα έχουν δημοσιοποιηθεί) και πως προέρχεται από ψεύτικο προφίλ σε κάποιο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ωχ Παναγιά μου, αμάν», ακούγεται να λέει η Αγγελική Νικολούλη διαβάζοντας κάτι.

«Χριστέ μου», λέει παρακάτω, συμπληρώνοντας: «Αυτό είναι σοκαριστικό, χρειάζεται παρέμβαση εισαγγελέα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά», συνέχισε η Αγγελική Νικολούλη, ενώ την ίδια έκπληξη έδειξε και ο δικηγόρος της οικογένειας.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως το μήνυμα αυτό υποδεικνύει συγκεκριμένο τόπο που υποτίθεται ότι είναι θαμμένος ο μικρός και πως τον ίδιο χώρο είχε υποδείξει και ένας άλλος μάρτυρας.

Τα πιο σημαντικά