Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
Ελλάδα«Όχι άλλη επiδειξη πλοúτου, έλεоς»: Σάλος με τα χıλıάδες εupώ που ξοδεύεı...

«Όχι άλλη επiδειξη πλοúτου, έλεоς»: Σάλος με τα χıλıάδες εupώ που ξοδεύεı η Ιωάννα Τούνn σε βiντεο στο TikTok 

Πρόσφατα, η Ιωάννα Τούνη ανέβασε ένα νέο βίντεο στο TikTok. Σ’ αυτό παρουσίαζε στους ακολούθους της τα ψώνια που έκανε από τη Λισαβόνα, στην οποία και βρέθηκε κατά λάθος μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους.

Στο βίντεο η Ιωάννα Τούνη παρουσιάζει τις αγορές που έκανε, οι οποίες περιλαμβάνουν προϊόντα από διάσημες και αρκετά ακριβές εταιρείες. Στη λεζάντα της δημοσίευσης η influencer έχει γράψει: «Προσπάθεια να κάνω τον «λάθος προορισμό», να γίνει λίγο πιο σωστός. Αντίο στα λεφτάκια μας. Τουλάχιστον νιώθω πιο χαρούμενη τώρα. Τι σου άρεσε και τι όχι;».

Η δημοσίευση αυτή, δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες του TikTok, οι οποίοι την έκαναν αμέσως viral. Η Ιωάννα Τούνη δεν δέχθηκε μόνο θετικά σχόλια κάτω από το βίντεό της, αλλά και αρνητικά. Πολλοί απ’ όσους είδαν το βίντεο εξέφρασαν την δυσανασχέτησή τους, κατηγορώντας την μάλιστα για επίδειξη πλούτου.

«Φτάνει η επίδειξη πλούτου, φτάνει!», έγραψε ένας χρήστης. Ένας άλλος ανέφερε: «Δείτε σε τι προσωπικότητες πάει το χρήμα. Όλα κάποτε τελειώνουν όμως». «Εντάξει!!! Ντροπή σουυυ!!!!», τόνισε ένας ακόμα χρήστης.

@j.touni

Προσπάθεια να κάνω τον «λάθος προορισμό», να γίνει λίγο πιο σωστός 🤭🩷🩷 αντίο στα λεφτάκια μας 🤑 τουλαχιστον νιωθω πιο χαρούμενη τώρα💫💫ΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ? 😇💫 #fyp #shopping #travel #viral #foryoupage #jtouni #touni

♬ πρωτότυπος ήχος – Ioanna Touni

40 39

Τα πιο σημαντικά