Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024
Ελλάδα«Όχι 16 ούτε 116 δε θα ήταν αρκετά»: Ραγiζει καρδιές η μητέρα...

«Όχι 16 ούτε 116 δε θα ήταν αρκετά»: Ραγiζει καρδιές η μητέρα της Έμμας που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο

Σε μία συγκινητική ανάρτηση προχώρησε η μητέρα της 21χρονης Έμμας, μετά την απόφαση του δικαστηρίου να καταδικάσει σε κάθειρξη 16,5 ετών, χωρίς αναστολή, τον 27χρονο που παρέσυρε και σκότωσε την κόρη της στη Θεσσαλονίκη.

Η μητέρα ευχαρίστησε τους πολίτες και τους δημοσιογράφους για την στήριξη που παρείχαν στην οικογένεια της, λέγοντας πως χωρίς την βοήθεια τους δεν θα τα είχαν καταφέρει.

“Όχι 16.. ούτε 116 δε θα ήταν αρκετά! Προς σεβασμό στους γονείς που έχασαν τα παιδιά τους με τον ίδιο τρόπο πριν την Έμμα και οι ποινές ήταν εξαγοράσιμες ή με αναστολή… απλά σιωπή. Ευχαριστούμε όλους εσάς. Τους απλούς πολίτες που γίνατε η δύναμη μας, τους δημοσιογράφους που γίνατε η φωνή μας… χωρίς τη στήριξη σας δε θα είχαμε καταφέρει τίποτα!”, έγραψε στην ανάρτηση της.

Δείτε την ανάρτηση της:

Δείτε μερικές παλαιότερες αναρτήσεις της μητέρας της Έμμας:

@kellyemma_lfe

Εγώ χωρίς εσενανε πονώ και υποφέρω.. 😓😓 #emmakariotaki

♬ πρωτότυπος ήχος – Vasia Spyroglou

@kellyemma_lfe

Όλοι στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης 29/11 και ωρα 9.30 , αίθουσα 355 .. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΜΑ 🙏💔#emmakariotaki #δολοφονια #δολοφονοι #δικαστήριο

♬ Korean drama style BGM with a dark and sad feeling(1313986) – Lizard music

@kellyemma_lfe

♬ emotional sad background(1383128) – MaxRecStudio

@kellyemma_lfe

Χρόνια αγγελικά ομορφιά μου !! Ευγνώμων που ήμουν η μαμα σου περήφανη που ήσουν η κόρη μου.. μου λείπεις αφόρητα , σ´αγαπώ απέραντα 🎂💔🕊️ #emmakariotaki #δολοφονια #τροχαιο

♬ πρωτότυπος ήχος – Kelly Kambaki ✨Emma’s mum✨Τα πιο σημαντικά