Ο Υπουργός Πάνος Κουμουτσάκος πήγε σε εκκλησία και κοινώνησε!

18 Σεπτεμβρίου, 2020 2:27 ΜΜ
More videos

Την ώρα που αυξάνονται δραματικά τα κρούσματα κορονοϊού, και όπως όλα δείχνουν, ένα νέο lockdown στην Αττική βρίσκεται προ των πυλών, υπουργός της κυβέρνησης πήγε στην εκκλησία και έλαβε τη Θεία Κοινωνία, παρά τις προειδοποιήσεις των ειδικών ότι ο ιός στην πρωτεύουσα είναι “στο κόκκινο”.

Ο λόγος για τον αναπληρωτή υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργο Κουμουτσάκο, ο οποίος, σύμφωνα με το romfea.gr, πήγε προχθές, Τετάρτη, στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού, όπου παρέστη στη Θεία Λειτουργία και στο τέλος κοινώνησε.

Όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία, ο κ. Κουμουτσάκος λαμβάνει τη Θεία Κοινωνία, ενώ φαίνεται να αποδέχεται το γεγονός ότι οι ιερείς μπροστά του δεν φορούν μάσκα, σε αντίθεσή βέβαια με τους πολίτες γύρω τους που προσέχουν.

Και όλα αυτά, την ώρα που ο καθηγητής Γενετικής του Πανεπιστημίου της Γενεύης, Μανώλης Δερμιτζάκης έχει δηλώσει ότι “πριν σταματήσουν οικονομικές δραστηριότητες, και κλείσουν επιχειρήσεις έπρεπε να σταματήσει η θεία κοινωνία”, και ενώ έχουν νοσήσει αρκετοί ιερείς οι οποίοι υποστήριζαν ότι “με τη Θεία Κοινωνία δεν κολλάς τίποτα”.

Υπενθυμίζεται ότι σε μήνυμά του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας σήμαναν συναγερμό για την αύξηση των κρουσμάτων στην Αττική και προανήγγειλαν νέα μέτρα.

ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ - ΕΚΚΛΗΣΙΑ

“Η κυβέρνηση είναι έτοιμη να εφαρμόσει επιπλέον μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού στην Αττική”, δήλωσε ο πρωθυπουργός.

“Είμαι απολύτως έτοιμος, μετά από τη σχετική εισήγηση και της Επιτροπής σήμερα, να πάρουμε και κάποια πρόσθετα μέτρα όσον αφορά τις δημόσιες συναθροίσεις, την αναστολή πολιτιστικών εκδηλώσεων για 14 ημέρες, μέτρα τα οποία να ενθαρρύνουν την τηλεργασία και στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, ώστε να περιορίσουμε τις περιττές μετακινήσεις”, ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.