Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου πληρώθηκε 16.500 ευρώ μέσω… Βουλγαρίας για συναυλία στην Ξάνθη!

10 Ιανουαρίου, 2016 1:43 ΜΜ
More videos

Σε νομικό πρόσωπο-εταιρία στη Βουλγαρία κατέβαλε ο δήμος Ξάνθης το ποσό των 16.500 ευρώ, που αντιστοιχούσε στην αμοιβή του δημοφιλούς καλλιτέχνη για μια συναυλία.

Μια περίεργη υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τη “Διαύγεια”, καθώς ο γνωστός καλλιτέχνης φαίνεται να πληρώθηκε για συναυλία που έδωσε στην Ξάνθη, μέσω Βουλγαρίας.

AdTech Ad

Σύμφωνα με το “Έθνος της Κυριακής“, ο Παπακωνσταντίνου έδωσε συναυλία τον περασμένο Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο των Γιορτών Παλιάς Πόλης Ξάνθης, για την οποία πληρώθηκε από το δήμο με το ποσό των 16.500 ευρώ.

bil090116

Στο τελευταίο για το 2015, δημοτικό συμβούλιο η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης άνοιξε το θέμα, αποκαλύπτοντας ότι η αμοιβή καταβλήθηκε για λογαριασμό του γνωστού καλλιτέχνη, σε νομικό πρόσωπο-εταιρία στη Βουλγαρία ενώ οι κρατήσεις δεν ξεπέρασαν τα 17 ευρώ, γιατί πρόκειται για νομικό πρόσωπο άλλου κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

papak

Ο υπεύθυνος του καλλιτεχνικού γραφείου του τραγουδιστή κ. Πατσέλας, μιλώντας στο Mega, υποστήριξε πως “ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου δεν γνώριζε τίποτα για το οικονομικό. Ο Βασίλης δεν ανακατεύεται με τα οικονομικά του. Εγώ έχω κάνει σύμβαση με μια άλλη εταιρεία και φορολογήθηκα όσον αφορά το φόρο εισοδήματος”.

2

Δείτε το βίντεο

Πηγές: Έθνος της Κυριακή, newsit, protothema