Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024
Ελλάδα«Ο Βασίλης Μπισμπίκης έδωσε μονóπετρο στη Δέσποινα Βανδή» – Η αποκάλuψη στη...

«Ο Βασίλης Μπισμπίκης έδωσε μονóπετρο στη Δέσποινα Βανδή» – Η αποκάλuψη στη Super Κατερίνα

Ο Μανώλης Κονταρός ξεσήκωσε το κοινό του J2US με την εμφάνισή του στο live του Σαββάτου 6 Απριλίου, ενώ αφιέρωσε μία μαντινάδα στη Δέσποινα Βανδή και στον έρωτά της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η τραγουδίστρια σε ερώτηση του Νίκου Κοκλώνη για το ενδεχόμενο ενός γάμου, απάντησε πως ο ένας κουμπάρος της θα είναι σίγουρα ο Μανώλης Κονταρός ο οποίος εμπνεύστηκε την μαντινάδα του από το δαχτυλίδι που της χάρισε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Δείτε το βίντεο:Όσο για το εάν το δαχτυλίδι της Δέσποινας Βανδή έχει συμβολικό χαρακτήρα, ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε στη Super Κατερίνα: «Επιβεβαιώνω ότι υπάρχει μονόπετρο γιατί τόσο καιρό λέγαμε ότι μπορεί να είναι ένα δαχτυλίδι για να την ευχαριστήσει για την συμπαράσταση στο πρόβλημα υγείας που πέρασε

Εδώ λοιπόν ακούμε για παντρειές για κουμπαριές και το επιβεβαίωσε και η Δέσποινα», είπε ο δημοσιογράφος του Alpha.

Ενώ η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε: «Όταν έλεγα εγώ ότι θα παντρευτούν κάποια στιγμή. Παιδιά να σας πω κάτι, είναι εκείνη την στιγμή πώς νιώθεις με έναν άνθρωπο. Αυτοί οι άνθρωποι είναι πάρα πολύ ευτυχισμένοι», είπε η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Alpha.

Τα πιο σημαντικά