Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαO Βασίλης Καρράς έφυγε με τον πιο Ορθóδоξο τρόπο - Χριστιανός μέχρι...

O Βασίλης Καρράς έφυγε με τον πιο Ορθóδоξο τρόπο – Χριστιανός μέχρι το τέλоς του

Παντού συγκίνηση, δάκρυα και πόνος για το φευγιό του Βασίλη Καρρά.

Η φωτογραφία που έβγαλε ο ιερωμένος ξαδέρφος του Καρρά που ήταν δίπλα του λίγα λεπτά πριν φύγε από τη ζωή τον εμφανίζει να φοράει εγκόλπιο.

Ο Βασίλιας Καρράς έφυγε με τον με ορθόδοξο τρόπο όντας ένας μεγάλος Χριστιανός. Η εν λόγω φωτογραφία δείχνει πόσο χριστιανικά και γαλήνια συναντάει τον Κύριό μας ο Βασίλης Καρράς.

Το tilestwra.com ως ένδειξη σεβασμού δεν δημοσιοποιεί την φωτογραφία του Βασίλη Καρρά στο νοσοκομείο να φοράει το εγκόλπιο λίγο λεπτά πριν φύγει από τη ζωή.

Η φωτογραφία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και ο ξαδέρφος του Βασίλη Καρρά την κατέβασε από τον λογαριασμό του στο X.

Τι είναι το εγκόλπιο

Το αρχιερατικό εγκόλπιο είναι έμβλημα του επισκοπικού βαθμού στην Ορθόδοξη Εκκλησία, στη θέα του οποίου τόσο οι ένστολοι όσο και οι φιλαρμονικές μπάντες αποδίδουν τιμές στρατηγού. Καθιερώθηκε με Βασιλικό Διάταγμα το 1856. Το εγκόλπιο συμβολίζει την αξία της καθαρής καρδιάς και τη σφραγίδα και την ομολογία της πίστης.

egkolpio

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του – Πότε και που θα γίνει η κηδεία του

Από σήμερα  η σορός του θα βρίσκεται στον οίκο τελετών “Μπαμπούλα” δίπλα στα κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου.

Την Τρίτη 26/12/2023 και ώρα 10:00 στον Ιερό Ναό της Θεολογικής Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, θα τεθεί η σορός του καλλιτέχνη σε λαϊκό προσκύνημα.

Η ταφή και εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27/12/2023 στις 12:00 στη γενέτειρά του, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να στηριχθεί ο Σύλλογος “Φλόγα” Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

Η ανακοίνωση του fan club του για τη φωτογραφία από τις τελευταίες του στιγμές που διέρρευσε

Τα social media έχουν γεμίσει με αναρτήσεις για τον Βασίλη Καρρά, ενώ πριν από λίγο έγινε μια ανάρτηση στο επίσημο fan club του. Μάλιστα σε αυτή γινόταν λόγος για μια φωτογραφία του τραγουδιστή από τις τελευταίες του ημέρες στο νοσοκομείο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου εδώ και λίγες ώρες.

“Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το άνευ προηγουμένου κύμα συμπαράστασης για την απώλεια του αγαπημένου μας καλλιτέχνη Βασίλη Καρρά! Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός χώρος της Ελλάδας αλλά και χιλιάδες απλού κόσμου που αγάπησε τον Βασίλη, μας βομβαρδίζει από εχθές με αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης στα social media τα οποία θα χρειαστούν ημέρες ή και εβδομάδες για να διαβαστούν ενώ είναι εντελώς αδύνατον να απαντηθούν. Αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη για το ήθος, την ποιότητα, τον χαρακτήρα του Βασίλη μας και για το καλλιτεχνικό του μέγεθος! Είναι επίσης μια μικρή παρηγοριά στο πένθος μας..

Υ.Γ  Το γεγονός ότι διέρρευσε φωτογραφία του καλλιτέχνη από τις τελευταίες του στιγμές στο νοσοκομείο από τον οποιοδήποτε μας βρίσκει κάθετα αντίθετους και το καταδικάζουμε. Ο δικός μας ο Βασίλης δεν θα ήθελε ποτέ να μας αποχαιρετήσει με αυτόν τον τρόπο και να θυμόμαστε αυτή την εικόνα”, ανέφερε η ανάρτηση που έγινε στα social media.Τα πιο σημαντικά