Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφτηκε τη Μάνδρα

November 25, 2017 1:26 PM
More videos

Στη Μάνδρα παρευρέθηκε ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος θέλησε να δει από κοντά την κατάσταση που βιώνουν οι κάτοικοι της Δυτικής Αττικής μετά τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες. Στο πλάι του ήταν μεταξύ άλλων οι Νικολάου και Ανδρούτσος, οι οποίοι εκπροσώπησαν το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και οι δυο κόρες του.

 

ΔΕΙΤΕ LIVE : Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέπτεται την Μανδρα!

Δημοσιεύτηκε από Parapolitika.gr στις Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017

Ο ίδιος περπάτησε στους δρόμους, είδε ακριβώς το τι συνέβη στην περιοχή και συναντήθηκε και με την Δήμαρχο, Γιάννα Κριεκούκη. Φυσικά, μίλησε και με τους ανθρώπους που έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο να συμμαζέψουν το χάος που δημιουργήηθηκε, ώστε η πόλη να επανέλθει και πάλι στην κανονικότητα, μετά τον άδικο χαμό 21 ψυχών.

“Δεν θα ήθελα να πω πολλά λόγια, ούτε ήρθαμε να εκμεταλλευτούμε για την προβολή μας αυτό που έχει γίνει στην πόλη. Εμάς, αυτό που μας ενδιαφέρει και το κάναμε από την πρώτη στιγμή, χωρίς να έχουμε ειδοποιήσει κανέναν, ήταν να έρθουμε και να βοηθήσουμε.

Συζήτησα με την κα. Δήμαρχο και είδα ότι οι ανάγκες είναι πολύ παραπάνω. Οι εντολές στους ανθρώπους τους δικούς μας, είναι να προσπαθήσουν να κάνουν ό,τι καλύτερο γίνεται και όχι μόνο αυτοί που είναι εδώ, αλλά και τα συνεργεία τα οποία έχουμε φέρουμε εδώ να κάνουν δουλειά.

Δεν χρειάζεται να λέμε. Το θέμα είναι να κάνουμε έργα και ο κόσμος να σταματήσει να υποφέρει. Αυτό. Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες οι οποίες δεν χρειάζεται να τις συζητάμε. Το θέμα είναι τι μπορούμε να κάνουμε. Σας λέω λοιπόν ότι εμείς για άλλη μια φορά θα το πράξουμε. Ό,τι συζητάμε και ό,τι υποσχόμαστε το πράττουμε. Τίποτα παραπάνω”, ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν εκεί και κάλυψαν την παρουσία του.

 

ΔΕΙΤΕ LIVE : Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέπτεται τους κατοίκους της Μάνδρας!

Δημοσιεύτηκε από Parapolitika.gr στις Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017

“Πείτε μας συγκεκριμένα πράγματα και θα σας βοηθήσουμε. Ό,τι κάνουμε το κάνουμε με την καρδιά μας. Ζητούμενο είναι να λειτουργήσει η πόλη και να μην ξανασυμβεί τέτοια τραγωδία. Θα κάνουμε έργα, όχι λόγια. Θα κάνουμε ό,τι μας ζητήσετε. Το σχολείο, ρούχα, ό,τι μας ζητήσετε. Έχω δώσει οδηγίες”, είπε στην κ. Κριεκούκη, η οποία τον ευχαρίστησε για την βοήθεια που έχει προσφέρει η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό:

[sport24] [parapolitika]

Ακολουθήστε μας στο facebook: