Ο Βαγγέλης Περρής υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ

1 Οκτωβρίου, 201810:41 ΜΜ
More videos

Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες του europost.gr ο γνωστός δημοσιογράφος και σόουμαν Βαγγέλης Περρής θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στο νομό Kυκλάδων. Οι σχετικές επαφές με την ηγεσία της ΝΔ έχουν ήδη ολοκληρωθεί και ο Βαγγέλης σχεδιάζει τις πρώτες κινήσεις του μαζί με στενούς του φίλους και συνεργάτες.

Να θυμίσουμε ότι ο Βαγγέλης Περρής ήταν για πολλά χρόνια δίπλα στον Θέμο Αναστασιάδη και στην εκπομπή «Όλα» στην τηλεόραση του «ΑΝΤ-1». Ενώ, αμέσως μετά μεταφέρθηκε στο «Έψιλον» όπου παρουσίαζε παρόμοια σατιρική εκπομπή μαζί με την Αθηναΐδα Νέγκα.

Ο Βαγγέλης Περρής σπούδασε αρχιτεκτονική στην Ιταλία, αλλά ο δρόμος τον οδήγησε τελικά να δημιουργήσει τηλεοπτικές εκπομπές υψηλής τηλεθέασης που έγραψαν ιστορία, όπως το «Μπράβο» με τη Ρούλα Κορομηλά και το «Όλα» με τον Θέμο Αναστασιάδη. Μία δική του ιδέα άλλαξε τον τηλεοπτικό χάρτη το 1999. Πρώτος εντόπιζε και πρόβαλλε τα στραβά και τ’ ανάποδα όλων των εκπομπών της τηλεόρασης. Σήμερα, δεκάδες εκπομπές αλλά και δελτία ειδήσεων έχουν αντιγράψει αυτήν την πατέντα.

Παντρεμένος με τη σύντροφο της ζωής του Χαρά και πατέρας δύο παιδιών, ο Βαγγέλης Περρής ξυπνάει πριν λαλήσουν οι πετεινοί. «Το πρώτο πράγμα που κάνω κάθε πρωί είναι να αγοράσω τον “Πρωταθλητή” από το περίπτερο της γειτονιάς για να διαβάσω τη στήλη μου και μετά να πάω στο ραδιόφωνο του Σφαίρα για την εκπομπή μας με τη Γιολάντα Διαμαντή. Ακολουθούν γυρίσματα για το “Ελλάδα, έχεις ταλέντο” του ΑΝΤ1, στήσιμο και μοντάζ του “Όλα”, γράψιμο κειμένων για το “Πρώτο Θέμα” και πριν κοιμηθώ ενημέρωση από τα δελτία ειδήσεων. Μια κουραστική αλλά δημιουργική ημέρα».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News