Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΟ Τζέιμς Καφετζής θα υιοθετήσει πυρόπληκτο σκυλάκι από τη Ρόδο

Ο Τζέιμς Καφετζής θα υιοθετήσει πυρόπληκτο σκυλάκι από τη Ρόδο

«Βρέθηκε στις φωτιές στο Γεννάδι, εάν δεν ενδιαφέρεται κάποιος να υιοθετήσει αυτήν την κούκλα, θα την υιοθετήσω εγώ» έγραψε σε ανάρτηση που ποζάρει αγκαλιά με έναν σκύλο

Ο Τζέιμς Καφετζής υπήρξε αρκετά ενεργός κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών στη γενέτειρά του, Ρόδο.

Ο πρώην παίκτης του Survivor μετέφερε κόσμο με το σκάφος του και ζητούσε συνεχώς βοήθεια μέσα από τα social media, για προμήθειες και όσα χρειάζονταν οι πυρόπληκτοι ανά περιοχή.

Με μία πρόσφατη ανάρτησή του, ο Τζέιμς Καφετζής ενημέρωσε το διαδικτυακό κοινό του ότι παραμένει στη Ρόδο και μάλιστα, σκέφτεται να υιοθετήσει ένα θηλυκό σκυλάκι που επέζησε από τις φωτιές στο νησί, αν δεν βρει τον ιδιοκτήτη του.

Πόζαρε στον φακό αγκαλιά με τον σκύλο και έγραψε στη λεζάντα: «Αρχικά ακόμη δεν βρήκα τον “ιδιοκτήτη” της, βρέθηκε στις φωτιές στο Γεννάδι.

2. Εάν δεν βρεθεί, ενδιαφέρεται κάποιος να υιοθετήσει αυτήν την κούκλα;

3. Εάν όχι, θα την υιοθετήσω εγώ!

4. Ιδέα για όνομα;».

Δείτε την ανάρτησή του

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Kafetzis (@jamie.kaf)

Οι αναρτήσεις του από τις φωτιές

Ο Τζέιμς Καφετζής, πρώην παίκτης του Survivor και μόνιμος κάτοικος της Ρόδου, επιχείρησε το προηγούμενο διάστημα με τον δικό του τρόπο να βοηθήσει τον κόσμο να απομακρυνθεί από τις πύρινες φλόγες που δεν έλεγαν να κοπάσουν.

Μέσω Instagram, ο Τζέιμς Καφετζής ενημέρωσε τον κόσμο ότι: «Εκκενώνουμε τον κόσμο κάτω από το Mitsis Rodos Maris, το κόκκινό μου σκάφος φορτώνει από την παραλία και τους μεταφέρει σε άλλα πλοία που τους πάνε στην Κάλαθο για να μπουν σε λεωφορεία για Ρόδο», για όσους έχει σπεύσει να παραλάβει».

kafetzis_rodos39

Στη συνέχεια, ανέβασε μια σειρά από βίντεο εντός θαλάσσης, όπου αποτυπώνονται εικόνες καταστροφής. Άνθρωποι τρέχουν να σωθούν από θαλάσσης, ενώ τα κλιπ που τράβηξε μέσα από το σκάφος που μεταφέρει τον κόσμο θυμίζουν κόλαση.

«Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου» έγραψε ο Τζέιμς Καφετζής και εξέπεμψε σήμα κινδύνου.

Δείτε βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=1H7fmtl3fzg

Τα πιο σημαντικά