Ο τύπος που νόμιζε: Μια διδακτική ιστορία για να μην κρίνεις αν δεν έχεις αποδείξεις

30 Σεπτεμβρίου, 20222:55 ΠΜ

Πρόκειται για μία ιστορία που άκουσα πριν χρόνια και μου άλλαξε την ζωή. Δεν έχω επιβεβαίωση πως είναι αληθινή, μιας και προέρχεται απλά από έναν γνωστό που μου περιέγραφε τι έπαθε ένας κοινός γνωστός μας που είχα να δω καιρό, παρόλα αυτά, πολύ καλή και διδακτική ώστε να σας την αφηγηθώ.

Αναδημοσιεύθηκε με την άδεια του Χ.Μ.Κ. τον οποίο ευχαριστούμε θερμά!

Ας πούμε τον πρωταγωνιστή μας Μπάμπη. Ωραίο όνομα, εύηχο! Και ας πούμε πως ο Μπάμπης είναι παντρεμένος με την Κούλα. Είναι τα αγαπημένα μου ψεύτικα ονόματα για ψεύτικο ζευγάρι.

Ο Μπάμπης λοιπόν ήταν παντρεμένος με την Κούλα ήδη 8-9 χρόνια, η σχέση τους ήταν τέλεια, είχαν περάσει και μια αναποδιά η οποία είχε ρίξει τον Μπάμπη σε βαρειά κατάθλιψη, αλλά η Κούλα τον είχε στηρίξει με το παραπάνω.

Σε κάποια φάση λοιπόν, του Μπάμπη έχουν αρχίσει και του μπαίνουν υποψίες πως η Κούλα κάπου γυρνάει τα απογεύματα και όχι εκεί που του λέει. Πάνε 10-15 μέρες που την έχει τσακώσει, αλλά κάνει υπομονή να το επιβεβαιώσει. Αφού τη μία φορά περνάει από ένα μαγαζί που υποτίθεται πως ήταν η Κούλα και φυσικά δεν την βρίσκει εκεί, δεν της λέει τίποτα και περνάει και από τη μάνα της μια άλλη μέρα που του είχε πει πως θα είναι εκεί. Αφού λοιπόν το είχε επιβεβαιώσει πλέον, άρχισε να σχεδιάζει την εκδίκηση του. Το γεγονός πως η Κούλα είχε γκόμενο ήταν αδιαμφισβήτητο πλέον στο μυαλό του και, κακά τα ψέματα, οι περισσότεροι δεν θα ήθελαν κάτι παραπάνω για να το επιβεβαιώσουν.

Έτσι λοιπόν, ένα απόγευμα που ήξερε πως η Κούλα θα βγει και ήταν βέβαιος πως δεν θα πάει εκεί που του έχει πει, έχει καλέσει μια κοπέλα σπίτι του. Υπολογίζοντας περίπου την ώρα που θα επιστρέψει η Κούλα, όντως το σχέδιο του πάει καλά και η Κούλα μπαίνει στο σπίτι και τον βλέπει να κάνει σεξ στο σαλόνι με μια πολύ νεότερη και πιο όμορφη γυναίκα.
Σοκ η Κούλα! “Τι κάνεις εκεί ρε;”, “Αφού ήξερες πως έρχομαι” και διάφορα τέτοια και ο Μπάμπης να έχει παρατήσει τη μικρή στον καναπέ, να στέκεται εκεί με το π@π@ρι όρθιο και να απαντάει χαλαρά, σε φάση “αφού κι εσύ εκεί που ήσουν το ίδιο έκανες…” και να αρχίζει να της απαριθμεί τις φορές που επιβεβαιωμένα δεν ήταν εκεί που του είχε πει.

Τότε η Κούλα κλαίγοντας, του ζητάει να διώξει την κοπέλα ώστε να του εξηγήσει που ήταν, όσο θα μαζεύει τα πράγματά της.

Throwback: Η Κούλα είχε μείνει έγκυος πριν πολλά χρόνια, αλλά δυστυχώς λόγω κάποιου προβλήματος υγείας του Μπάμπη, το οποίο πέρασε στο DNA, το έμβρυο δεν επιβίωσε μέχρι τη γέννα. Ο Μπάμπης έπεσε σε κατάθλιψη για χρόνια. Μετά όταν επέστρεψε η ερωτική τους ζωή στα κανονικά, η Κούλα έπαιρνε αντισυλληπτικά.

Τι δεν ήξερε ο Μπάμπης: Η Κούλα έκανε μια θεραπεία (μη με ρωτήσετε πολλά ιατρικά, δεν ξέρω λεπτομέρειες, απλά μεταφέρω την ιστορία με οποία ίσως λάθη επάνω σε αυτό το σημείο και όπως τα θυμάμαι) και ο γιατρός της της είχε πει πως πλέον είναι ασφαλές να κόψει τα χάπια και να δοκιμάσουν πάλι. Η Κούλα ήξερε πόσο θέλει ένα παιδί ο Μπάμπης και ήθελε να του το κάνει έκπληξη, αλλά μόνο όταν θα είναι 100% σίγουρη πως είναι έγκυος και το έμβρυο είναι 100% υγείες. Δεν ήθελε με τίποτα να δει τον Μπάμπη να ξαναπερνά αυτή τη φάση.

Η Κούλα εξήγησε τα παραπάνω στον Μπάμπη, ενημερώνοντας τον παράλληλα πως είναι επιβεβαιωμένα έγκυος και τόσες μέρες πήγαινε στο γιατρό για εξετάσεις ώστε να είναι 100% σίγουρη πριν του το ανακοινώσει.

Η Κούλα μεγαλώνει το παιδί πλέον μόνη της.

Δεν ξέρω πως σας φάνηκε και τι μπορεί να πάρει ο καθένας από μία τέτοια ιστορία, αλλά εγώ προσωπικά έχω σταματήσει να νομίζω. Αν δεν έχω αποδείξεις για κάτι, απλά περιμένω μέχρι να επιβεβαιώσω. Και φυσικά όχι μόνο στα ερωτικά, αλλά σε όλα τα θέματα.

Πηγή: singleparent.gr

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News