Η selfie του πρωθυπουργού από την Σουηδία που κάνει αίσθηση

20 Νοεμβρίου, 2017 2:25 ΜΜ
More videos

Μια φωτογραφία με τίτλο «Τουρίστας ενώ μετράμε πτώματα!» και μια λεζάντα-σχόλιο «φωτογραφίζεται κόβοντας βόλτες με την Αχτσιόγλου στη Σουηδία», κάνει το γύρο των κοινωνικών δικτύων.  Πήγε άραγε για τουρισμό στην Σουηδία ο Τσίπρας, μαζί με την Αχτσιόγλου;  ΟΧΙ βέβαια.

Μετέβη στο Γκέτεμποργκ προκειμένου να συμμετάσχει την Παρασκευή στη «διάσκεψη κορυφής για κοινωνικά θέματα, για τη δίκαιη απασχόληση και την ανάπτυξη». Τη διάσκεψη συγκάλεσαν ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και ο πρωθυπουργός της Σουηδίας Στέφαν Λεβέν.

Θα μπορούσε να μην πάει; Θα μπορούσε. Πήγε όμως, και κάποια στιγμή σήκωσε το κινητό του να φωτογραφίσει κάτι. Δικαιολογεί αυτή η κίνηση τον χαρακτηρισμό «τουρίστας που φωτογραφίζεται κόβοντας βόλτες»;

Ας το κρίνει ο καθένας.  Η φωτογραφία προέρχεται από δημοσίευμα της εφ. “Πρώτο Θέμα”, με υπογραφή Θ. Αναστασιάδη.  Η σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό επιβάλλεται (πόσο μάλλον από μια αντιπολιτευόμενη εφημερίδα). Αυτό όμως ΔΕΝ είναι κριτική.  Είναι αυτά που κατηγορείτε-ουμε στους “άλλους”.

[press-gr]