Ο τσακωμός σε δρόμο της Βρετανίας ενός οδηγού και ενός μοτοσικλετιστή που κάνει τον γύρο του κόσμου.

29 Σεπτεμβρίου, 2015 3:20 ΜΜ
More videos

Οι εκφράσεις του τύπου «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;» σε μια λογομαχία, δεν είναι ελληνική πατέντα. Όπως βλέπετε και στο παρακάτω βίντεο από έναν τσακωμό μεταξύ ενός οδηγού και ενός μοτοσικλετιστή, παρόμοια «γαλλικά» ακούγονται και στο εξωτερικό και δη στη Βρετανία.

Το βίντεο ξεκινά «ανώδυνα» με τον δικυκλιστή να προσπερνά τον οδηγό του κόκκινου Citroen Picasso, όμως ο οδηγός, ο οποίος αργότερα θα μάθετε ότι ονομάζεται Ronnie Pickering, του ζητά εξηγήσεις. Λέξη τη λέξη, ξενικά ξεσπά ένας απίστευτος καυγάς με «βαριές» εκφράσεις όπως: «c***”», «f***ing k***head», «*f***ing muppet» όπως είναι η αγγλική τους απόδοση, πριν ο οδηγός πει το αμίμητο: «Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;». Ο οδηγός επαναλαμβάνει το όνομά του τρεις φορές, τη στιγμή που ο δικυκλιστής μοιάζει να αδιαφορεί για τη συγκεκριμένη πληροφορία.

Ο Ronnie Pickering ζητά από τον οδηγό μοτοσικλέτας να λύσουν τη διαφορά τους με τα χέρια, κάτι που θέλει να αποφύγει ο δεύτερος: «δεν είπα ότι θέλω να πλακωθώ μαζί σου… απλά έστριψα στη γωνία και πάτησες τη κόρνα σου σαν ηλίθιος…» του λέει.

Το βίντεο ανέβηκε στο YouTube από τον μοτοσικλετιστή που κατέγραψε το όλο περιστατικό με GoPro κάμερα και μέσα σε 24 ώρες το είδαν πάνω από 100.000 χρήστες.

Δείτε το βίντεο