Ο Τσακαλώτος παρομοίασε την ελληνική κυβέρνηση με την Τζούλια Ρόμπερτς

14 Ιουνίου, 2018 12:36 ΜΜ
More videos

Άρωμα Hollywood έφερε για άλλη μία φορά στη Βουλή ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, επιστρατεύοντας τη διάσημη αμερικανίδα ηθοποιό Τζούλια Ρόμπερτς ως απάντηση στις σφοδρές επικρίσεις του Άδωνι Γεωργιάδη και του Κώστα Τασούλα για τα συγχαρητήρια που έλαβε η κυβέρνηση από τον Γ.Γ. του ΝΑΤΟ για τη συμφωνία στο Σκοπιανό.

«Και τη Τζούλια Ρόμπερτς μπορεί να την ερωτευτεί και ο Μπραντ Πιτ και ο Κουασιμόδος», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Υπουργού Οικονομικών, παραλληλίζοντας ουσιαστικά την κυβέρνηση με το αστέρι του Hollywood προφανώς ως προς την επιτυχημένη καριέρα της για να καταδείξει και την επιτυχία της κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Μάρτιο ο κ. Τσακαλώτος είχε επιστρατεύσει αντίστοιχα την εξίσου γοητευτική ηθοποιό Σκάρλετ Γιόχανσον με την οποία είχε αποκαλύψει ότι θα ήθελε να πιουν μαζί cocktail, επιχειρώντας με χιουμοριστικό τρόπο να αποκρούσεις τις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης για τα υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα στα οποία έχει δεσμευτεί η κυβέρνηση.

Νωρίτερα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, είχε επιστρατεύσει την ειρωνεία για να επιτεθεί στην κυβέρνηση αναφορικά με τη συμφωνία με τη γειτονική χώρα.

«Έπρεπε να έρθει η πρώτη φορά αριστερά για να μας δώσει ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ συγχαρητήρια. Έως τώρα δεν είχαμε την χαρά να μας συγχαίρει. Το καταφέρατε. Γίνατε σφοδρότεροι Νατοϊστές και από τους σφοδρότερους φιλοαμερικάνους», τόνισε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης και απευθυνόμενος προσωπικά στον Ευκλείδη Τσακαλώτο κατέληξε καυστικά: «εσείς ένας τόσος σφοδρός κομμουνιστής πώς αισθάνεστε που αγωνίζεται ο πρωθυπουργός σας για συμφωνία με τα Σκόπια με αποκλειστικό σκοπό την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ; Καλά σας λένε οπορτουνιστές. Η συνεδριακή απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ λέει να διαλυθεί η ευρωατλαντική συμμαχία».

Ακολουθήστε μας στο facebook: