Σε μπέρδεψε ο τίτλος; Θεωρείς ότι μας έχει πειράξει η ζέστη και μονολογείς “Α, τα κορίτσια στο cosmo δεν είναι καλά;” Και όμως. Σύμφωνα με την Patti Wood, μια ειδικό στη γλώσσα του σώματος, ο τρόπος που μια γυναίκα βάζει το σουτιέν αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά της.

Η αλήθεια είναι πως με μια μικρή έρευνα που έγινε στο γραφείο ο τρόπος που επιλέγει η καθεμιά μας να βάλει το σουτιέν το πρωί είναι όντως διαφορετικός και τελικά δεν υπάρχει αυτό που λέμε ο σωστός τρόπος.

1. Αν το κουμπώνεις “κανονικά” δηλαδή έχοντας τα χέρια πίσω από την πλάτη σου
bra2Είσαι παραδοσιακός άνθρωπος και έχεις την τάση να ακολουθείς αυτά που μαθαίνεις κατά γράμμα. Έτσι είναι απολύτως λογικό να ακολουθείς τον κλασσικό και “σωστό” τρόπο που κουμπώνεις το σουτιέν σου, όπως έμαθες από τη μαμά σου π.χ ή από τις φίλες σου. Σου αρέσει επίσης να περιτριγυρίζεσαι από ανθρώπους και να τα πηγαίνεις καλά μαζί τους και γενικότερα είσαι εκεί όποτε σε χρειάζονται.

2. Το κουμπώνεις μπροστά και μετά το γυρνάς και το φοράς

bra3Είσαι επιδραστικός άνθρωπος και σου αρέσει να νιώθεις ότι σε εκτιμάνε και ότι σε στηρίζουν. Προσέχεις ιδιαίτερα τον τρόπο που παρουσιάζεις τον εαυτό σου σε κάθε τομέα- επαγγελματικό και προσωπικό και τα εσώρουχά σου δεν αποτελούν εξαίρεση.

Σου αρέσουν τα όμορφα σουτιέν που προκαλούν εντύπωση και δεν φοβάσαι να δοκιμάσεις διαφορετικά χρώματα και κοψίματα. Ο τρόπους που κουμπώνεις το σουτιέν σου δείχνει ότι δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη και προσέχεις κάθε λεπτομέρεια με σκοπό να δείχνεις πάντα στα καλύτερά σου.

3. Φοράς σουτιέν που κουμπώνουν μπροστά
bra4Έχεις ηγετικές ικανότητες και δεν θέλεις να χάνεις καθόλου χρόνο. Για αυτό και προτιμάς να φοράς σουτιέν που κουμπώνουν μπροστά και δεν σε εμποδίζουν από το να ετοιμαστείς γρήγορα το πρωί. Παίρνεις έξυπνες αποφάσεις, αφού κάνεις σωστή έρευνα, και έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Με άλλα λόγια είσαι αυτό που λέμε boss. High five.

4. Φοράς το σουτιέν σαν μπλούζα (πως το κάνεις αυτό;;)

bra5Είσαι πολύ προσεκτική με κάθε σου κίνηση και θέλεις να κάνεις πάντα τα πράγματα σωστά. Για αυτό και κάθε φορά που έρχεται η ώρα να φορέσεις το σουτιέν σου, πρώτα το κουμπώνεις και μετά το φοράς σαν μπλούζα.

Αυτός βεβαια είναι και ο λόγος που προτιμάς περισσότερο τα αθλητικά σουτιέν, καθώς σου δίνουν την άνεση που χρειάζεσαι. Δεν σου αρέσει να τραβάς την προσοχή για αυτό και γενικότερα επιλέγεις να βγαίνεις για ψώνια μόνη σου και δεν ζητάς βοήθεια ούτε από κάποια φίλη ούτε από κάποια υπάλληλο. Είσαι άνθρωπος που κοιτάς περισσότερο τη λειτουργικότητα από την ομορφιά.

Πηγή: pattiwood.com