Ο Τομ Χάρντι αποχαιρετά τον σκύλο του με ένα πολύ συγκινητικό γράμμα

10 Ιουνίου, 2017 5:04 ΜΜ
More videos

Ο ηθοποιός Τομ Χάρντι μόλις μοιράστηκε ένα πολύ συγκινητικό γράμμα για το θάνατο του σκύλου του, του Γούντστοκ, και οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο συγκινήθηκαν για έναν σκύλο που δε γνώρισαν ποτέ.

Ο Χάρντι ήταν στο αυτοκίνητο, όταν είδε τον 11 εβδομάδων Γούντστοκ στο δρόμο και αποφάσισε να σταματήσει και να τον πάρει μαζί του.

Από εκείνη την στιγμή ήταν αχώριστοι. Μάλιστα, το 2015 ο ηθοποιός είχε πάει στην πρεμιέρα της ταινίας “Legend” μαζί με το Γούντστοκ.

Έτσι, όταν ο Γούντστοκ πέθανε από επιθετική πολυμυοσίτιδα, ο Χάρντι θέλησε να τιμήσει τον σκύλο του. “Είμαι απόλυτα ευγνώμων για την πιστή συντροφιά και αγάπη του. Με παρηγορεί κάπως το γεγονός ότι δεν υποφέρει πια. Είμαι συντετριμμένος. Ο κόσμος για μένα ήταν ένα καλύτερο μέρος με εκείνον στο πλευρό μου.”

Ο Γούντστοκ, ο σκύλος του Τομ Χάρντι, μόλις πέθανε…

Διαβάστε το συγκινητικό γράμμα του ηθοποιού για τον αγαπημένο του σκύλο:

“Είδα για πρώτη φορά τον Γούντστοκ να τρέχει σε ένα δρόμο αργά το βράδυ στην Ατλάντα, στα γυρίσματα της ταινίας “Lawless”. Ήταν 11 εβδομάδων και αδέσποτος. Σταματήσαμε το αυτοκίνητο για τον πάρουμε και πραγματικά ήταν τόσο σκοτεινά, που άνοιξα τον φακό του κινητού μου. Προσπάθησα να τον πιάσω, αλλά έτρεχε γρήγορα. Εκείνη τη στιγμή παρατήρησα πως τα αυτιά του ανέμιζαν αντίθετα στη φορά των αυτοκινήτων. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι ράτσα ήταν. Το μόνο που μπορούσα να δω, ήταν τα αυτιά του. Καθώς προσπαθούσα να τον πιάσω, πανικοβλήθηκα λίγο, γιατί δεν μπορούσα να τον φωνάξω με κάποιο όνομα και πλησίαζε προς τον αυτοκινητόδρομο. Έτσι, έβαλα τα χέρια μου στο στόμα και σφύριξα όσο πιο δυνατά μπορούσα. Αυτό τον σταμάτησε. Μετά γύρισε και με κοίταξε και άρχισε να τρέχει αμέσως προς το μέρος μου. Εκείνη τη στιγμή, μέσα στο σκοτάδι, σκέφτηκα ότι αυτό που με πλησιάζει δεν είναι σκύλος. Όταν με πλησίασε, τον άγγιξα και είδα πόσο απαλό ήταν ήταν το τρίχωμά του. Ήταν τρομοκρατημένος και πολύ ήρεμος. Όταν γυρίσαμε στο αμάξι, ξάπλωσε στον ώμο μου και τον πήρε ο ύπνος. Ροχάλιζε δυνατά. Η Τζέσικα με ρώτησε αν είναι αγόρι ή κορίτσι. Της είπα ότι είναι αγόρι. Τον πήγαμε αμέσως στον κτηνίατρο και του αγοράσαμε μερικά πράγματα.”

“Δε θα ξεχάσω ποτέ εκείνη τη νύχτα. Ήταν υπέροχη. Τη μια στιγμή ήταν τρομοκρατημένος και την άλλη ήταν μέσα σε ένα βανάκι μαζί με αγνώστους και μετά από λίγο έπαιζε με τα παιχνίδια του. Φορούσε μια κόκκινη μπαντάνα εκείνη τη νύχτα και από εκείνη τη μέρα και μετά, έπινε κάθε βράδυ νερό από τη λεκάνη της τουαλέτας, παρόλο που είχε αρκετά διαθέσιμα μπολ για να πίνει νερό.”

“O Γούντι ήρθε στην Αγγλία μαζί μου μετά την εκπαίδευση που προθυμοποιήθηκαν να του κάνουν οι γονείς της Τζέσικα. Τον πήρα πίσω, όταν γύρισα στην Καλιφόρνια για τα γυρίσματα της ταινίας “Σκοτεινός Ιππότης”. Δε με είχε ξεχάσει και παρά τις προσπάθειες των γονιών της Τζέσικα, μόλις άκουσε το σφύριγμά μου, άρχισε να τρέχει προς το μέρος μου χωρίς να κοιτάξει πίσω.”

“Ήταν ένας άγγελος. Και ήταν ο καλύτερος φίλος μου. Περάσαμε τόσα πολλά μαζί. Η Σάρλοτ δούλεψε πολύ μαζί του, για να τον βοηθήσει να ξεπεράσει το άγχος αποχωρισμού. Την αγαπούσε σαν μαμά του και όταν ήταν έγκυος, την προστάτευε.”

“Κανονικά δε μιλάω δημόσια για την οικογένειά μου και τους φίλους μου, αλλά αυτή είναι μια ασυνήθιστη περίπτωση. O Γούντι επηρέασε τόσο πολλούς ανθρώπους, οπότε με μεγάλο σεβασμό στην ανεξαρτησία του και ως ένα γνώριμο πρόσωπο στους περισσότερους από εσάς, σας ενημερώνω με τεράστια θλίψη και βαριά καρδιά, πως μετά από μια πολύ σκληρή και εξάμηνη μάχη με μια επιθετική πολυμυοσίτιδα, ο Γούντι έφυγε από τη ζωή προχτές. Ήταν μόνο 6 ετών. Ήταν πολύ μικρός για να μας αφήσει και στο σπίτι είμαστε συντετριμμένοι από την απώλειά του. Είμαι ολοκληρωτικά ευγνώμων για την πιστή του συντροφιά και αγάπη και είναι μεγάλη ανακούφιση το γεγονός πως δεν υποφέρει πια. Πάνω απ’ όλα, όμως, είμαι τελείως άδειος, ο κόσμος ήταν για μένα ένα καλύτερο μέρος μαζί του. Για μένα και για την οικογένεια που τον αγάπησε όσο τίποτα άλλο, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τη στεναχώρια μας.”

“Ο Γούντι ήταν ένα εξαιρετικό παράδειγμα του καλύτερου φίλου του ανθρώπου. Γούντι, σε ευχαριστώ που μας επέλεξες για να σε βρούμε. Θα σε αγαπάμε και θα είμαστε μαζί σου για πάντα. Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ!”

Κάποιες από τις κοινές και ευτυχισμένες τους στιγμές:

[Tumblr] [ladbible]