Τρίτη, 28 Μαΐου 2024
Ελλάδα«Ό,τι πιο απάνθpωπο»: Έξαλλоς ο Ουγγαρέζος με τον ΣΚΑΙ και αuτό που...

«Ό,τι πιο απάνθpωπο»: Έξαλλоς ο Ουγγαρέζος με τον ΣΚΑΙ και αuτό που έκαναν με την Σκορδά

“Ό,τι πιο απάνθρωπο να βγει η εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον αέρα” – Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ξέσπασε κατά του ΣΚΑΙ και την απόφασή του να βγει κανονικά το Fay’s Time, παρά το πένθος που βιώνει η Φαίη Σκορδά

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ξέσπασε στον αέρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής κατά του ΣΚΑΙ και την απόφασή του να βγει κανονικά χθες το Fay’s Time, παρά το πένθος που βιώνει η Φαίη Σκορδά.

“Θεωρώ τουλάχιστον ατόπημα, για να μην πω ότι ήταν ό,τι πιο απάνθρωπο έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στον χώρο μας, το να βγει κανονικά στον αέρα η εκπομπή της Φαίης. Είναι από τα μεγαλύτερα λάθη που έχει κάνει αυτό το κανάλι. Ξαφνικά χάνει τον πατέρα η παρουσιάστριά σου, τι θες να κερδίσεις με αυτή την εκπομπή; Τα νούμερα; Τα εμπορικά; Μια εκπομπή που σέρνεται γιατί καταλαβαίνεις ότι όλη η ομάδα έχει επηρεαστεί, γιατί και η Φαίη είναι ένας άνθρωπος που λειτουργεί με το συναίσθημα και έχει δεθεί με τους συνεργάτες της. Αυτοί λοιπόν είναι η προέκταση του πόνου που νιώθει αυτός ο άνθρωπος. Ως κανάλι και εργοδότης δεν είναι συμπεριφορά αυτή. Ανά πάσα στιγμή έχει την ενημέρωση stand by, άβολο απαράδεχτο στα όρια του απάνθρωπου. Εγώ ήθελα να πω στην Ελένη Μενεγάκη να φύγω σήμερα να πάω στην κηδεία, αλλά δεν μπορώ, δεν έχω τα κότσια. Είναι οι συνθήκες έτσι, ήμουν δύο εβδομάδες άρρωστος και έλειπα, λείπαμε και δύο εβδομάδες ως εκπομπή, άρα δεν γίνεται. Δεν θα μπω στο μυαλό των ιθυνόντων του ΣΚΑΙ, έπρεπε κάποιος όμως να βγει μπροστά και να το φρενάρει” είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δείτε το βίντεο

Τα πιο σημαντικά