Ό,τι είπε βγήκε: Είχε προβλέψει με ακρίβεια τον θάνατό της Βασίλισσας, τώρα λέει πότε θα πεθάνει ο Κάρολος

14 Σεπτεμβρίου, 2022 6:58 ΜΜ
More videos

Την ακριβή ημερομηνία θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ προέβλεψε ένας άνδρας τον Ιούλιο με μία ανάρτησή του στο Twitter. Παράλληλα, ο ίδιος ««προφήτεψε» και πότε θα πεθάνει ο Βασιλιάς Κάρολος.

Συγκεκριμένα, στις 6 Ιουλίου 2022, ο Logan Smith ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter την πρόβλεψη ότι η μακροβιότερη μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου θα πέθαινε στις 8 Σεπτεμβρίου 2022.

Το tweet γρήγορα έγινε viral αφού πράγματι η βασίλισσα Ελισάβετ πέθανε την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, στο Κάστρο του Μπαλμόραλ.

Έτσι, μετά από λίγες μέρες ενημέρωσε το tweet που είχε κάνει από τον Ιούλιο, αναφέροντας ότι στις 28 Μαρτίου του 2026 ο βασιλιάς Κάρολος θα πεθάνει σε ηλικία 77 ετών.

«Η Βασίλισσα πεθαίνει στις 8 Σεπτεμβρίου του 2022
Ο Βασιλιάς πεθαίνει στις 28 Μαρτίου του 2026».

Αφού η ανάρτηση άρχισε να προσελκύει το ενδιαφέρον των χρηστών στο Twitter και σε άλλες πλατφόρμες, ο Logan Smith έκανε τον λογαριασμό του ιδιωτικό. Προς το παρόν, κανένα από τα προηγούμενα tweet του δεν είναι ορατό σε όσους δεν τον ακολουθούν, αλλά κάποιοι πρόλαβαν να το κάνουν screenshot.

@zukosburnteye

rip to logan i know the british are coming for him #thequeen

♬ my tears ricochet – Katelyn

Σημειώνεται, ότι η βασίλισσα Ελισάβετ θεωρείται η μακροβιότερη μονάρχης της Βρετανίας, αφού έμεινε στο θρόνο από το 1952, έως και το 2022.