Ο Θύμιος ξαναχτίζει την ζωή του: Δουλειά και νέα κατοικία του παραχωρεί ο Δήμος Πύργου

20 Ιουνίου, 2022 1:45 ΠΜ
More videos

Στο πλευρό του Θύμιου Μπουγά θα σταθεί ο δήμος Πύργου, προκειμένου ο 39χρονος να καταφέρει να επανενταχθεί στην κοινωνία και να δει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον του. Ο Θύμιος Μπουγάς εντοπίστηκε σώος το απόγευμα του Σαββάτου, σχεδόν 1,5 μήνα μετά την εξαφάνισή του. Προηγουμένως, είχε πέσει θύμα άγριου bullying. 

Ο 39χρονος μεταφέρθηκε το νοσοκομείο του Πύργου όπου υποβλήθηκε σε προληπτικές εξετάσεις και όλες έδειξαν πως δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα με την υγεία του.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Πύργου, θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου ο Θύμιος να έχει καλύτερες συνθήκες διαβίωσης.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Αντωνακόπουλος δήλωσε στο tempo24.news πως αύριο θα έχει συνάντηση με τον 39χρονο, προκειμένου να τον ενημερώσει ότι ο δήμος θα προχωρήσει στην ενοικίαση σπιτιού για να μείνει.

Παράλληλα με μέριμνα του δήμου θα ξεκινήσουν διαδικασίες ώστε να του χορηγηθεί και πάλι το επίδομα πρόνοιας που είχε διακοπεί από το 2015, ενώ θα αναζητηθεί εποχιακή δουλειά προκειμένου ο Θύμιος να εργάζεται και να έχει ένα επιπλέον εισόδημα.

Από την ημέρα που εξαφανίστηκε, ο 39χρονος είχε επιλέξει ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα, καθώς ήταν δυσδιάκριτο εξαιτίας της πυκνής βλάστησης και δεν θα γινόταν εύκολα αντιληπτός από κατοίκους και περαστικούς.

Δείτε φωτογραφίες: