Ο θρύλος Μπόμπ Ντίλαν έπαιξε συναυλία με μόλις ένα άτομο στο κοινό

27 Νοεμβρίου, 2014 9:24 ΜΜ
More videos

Στην τεράστια και πλούσια καριέρα του έχει τραγουδήσει για εκατομμύρια κόσμο. Ομως, ήρθε η ώρα ο διάσημος Μπομπ Ντίλαν στα 73 του να κάνει και συναυλία για… έναν θεατή.

Εν λόγω συναυλία δόθηκε στη Μουσική Ακαδημία της Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ το απόγευμα της Κυριακής: Ο 73χρονος Ντίλαν και η μπάντα του ανέβηκαν στη σκηνή και έπαιξαν μπροστά σε έναν θεατή. Μια εμπειρία μοναδική που ωστόσο είχε την… εξήγηση της.

Ο Σουηδός τηλεπαρουσιαστής Φρέντρικ Γουίκινγκσον εργάζεται πάνω σε μία σειρά ταινιών, οι οποίες πραγματεύονται το πώς μοναχικά άτομα αντιμετωπίζουν γεγονότα σχεδιασμένα για μεγάλα πλήθη. Και έτσι ήθελε αυτη την συναυλία-έρευνα. Όπως δήλωσε ο ίδιος στο περιοδικό «Rolling Stone», τού πήρε πολύ καιρό να προγραμματίσει τη συναυλία και τη μέρα που τελικά αυτή πραγματοποιήθηκε ήταν τόσο νευρικός που δεν μπορούσε ούτε να φάει.

«Χαμογελούσα όλη την ώρα λες και είχα πάρει έκσταση. Επειτα το σαγόνι μου πονούσε για ώρες καθώς δεν μπορούσα να σταματήσω να χαμογελάω», συμπλήρωσε ο Φρέντρικ. Μάλιστα μέσα στην επόμενη εβδομάδα ο σουηδός παρουσιαστής πρόκειται να δημιουργήσει ένα 15λεπτο βίντεο από τη συναυλία, το οποίο θα αναρτήσει στο ΥouTube.

Ακολουθήστε μας στο facebook: