Ο Θέμης Κανέλλος ξεμπροστιάζει τον Ισίδωρο του Big Brother: «Θα αποκαλυφθεί η περσόνα του θεούσα – Δεν είχε αυτή τη γλυκιά φωνούλα»

6 Σεπτεμβρίου, 20213:21 ΜΜ

«Δεν είχε αυτή τη γλυκιά φωνή, δεν μου είχε πει τίποτα ότι μπήκε στη θεολογία, δεν μου μιλούσε έτσι».

Στην κάμερα της νέας εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN και τη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου, μίλησε ο Θέμης Κανέλλος.

Μέσα σε όλα, ο πρώην παίκτης του Big Brother αναφέρθηκε στον Ισίδωρο Δούνη που βρίσκεται τη φετινή σεζόν στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού για τον οποίο και πρόσφατα είχε κάνει μια ειδική ανάρτηση στα social media.

Ειδικότερα, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στην ανάρτηση που έκανα πριν λίγες μέρες δεν είπα τον Ισίδωρο αλλά, ναι, τον Ισίδωρο ήξερα. Έρχεται τελοσπάντων στο σπίτι μου και καθόμαστε κυριολεκτικά δύο ώρες και μου μιλάει για το Big Brother. Αρχίζει και μου κάνει ερωτήσεις, μου λέει για στρατηγικές, με ρωτάει για σημεία που να μην ακούγονται ή να μην καταγράφουν οι κάμερες. Εγώ του τα έλεγα, δεν το σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή ότι θα χρησιμοποιήσει κάπως αυτές τις πληροφορίες».

«Πιστεύω ότι εν τέλει θα φανεί από μόνος του. Ας μη μείνουν οι τηλεθεατές στα δικά μου λόγια, είμαι 100% ότι σε λίγο καιρό θα αποκαλυφθεί αυτή η περσόνα» πρόσθεσε αιχμηρά ο πρώην παίκτης του ριάλιτι στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN. «Εμένα δεν μου είχε πει τίποτα για τον Θεό. Δεν μου είχε πει τίποτα πως είχε πάει σε καμία Θεολογία, δεν μου είχε πει τίποτα από όλα αυτά.

«Επίσης, όταν ήρθε στο σπίτι μου, δεν είχε αυτή τη γλυκιά φωνή. Δεν μου μιλούσε έτσι» αποκάλυψε.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News