Ο θάνατος που “τσάκισε” τη Γωγώ Τσαμπά: «Η κοπέλα “έφυγε” για το τίποτα. Δεχθείτε τα παιδιά σας έτσι όπως είναι»

25 Μαρτίου, 20238:22 ΜΜ

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Γωγώ Τσαμπά, η οποία ήταν καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν”.

Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα παιδιά που έφυγαν από τον τόπο τους, γιατί είχαν προτιμήσεις που δεν ενέκριναν οι γονείς τους. Παράλληλα, η Γωγώ Τσαμπά έστειλε ένα μήνυμα.

Όσα είπε η Γωγώ Τσαμπά

«Βλέπω πράγματα, βλέπω καταστάσεις, βλέπω παιδιά τα οποία έφυγαν από τον τόπο τους γιατί ήθελαν το κάτι άλλο και δεν το δέχθηκαν οι γονείς τους. Προ λίγων μηνών, μάλιστα, έτσι κατέληξε μια κοπέλα στον τόπο μου, γιατί εκτός του διαφορετικού προσανατολισμού της, έμπλεξε με άλλα πράγματα, με ουσίες που δεν έπρεπε. Το παιδί, όμως, δεν σώθηκε άρα η κοπέλα “έφυγε” για το τίποτα.

Δεχθείτε τα παιδιά σας έτσι όπως είναι, αγκαλιάστε τα. Ίσα ίσα που τα παιδιά αυτά θέλουν πιο πολλή αγάπη. Δεν είναι κακό. Μου λένε, “βγηκες και έδωσες αυτή τη συνέντευξη, πώς το τόλμησες”. Παιδιά, αν δεν το τολμήσει ο ένας και δεν το τολμήσει ο άλλος, δεν γίνεται να καθόμαστε και να κοιμόμαστε όρθιοι. Καλό είναι σε αυτούς τους ανθρώπους να μιλάμε ώστε να μπορέσουν, όχι να αλλάξουν, να αρχίσουν να δέχονται τα παιδάκια τους. Γιατί είναι οι ψυχές τους και πρέπει να το καταλάβουν.

Έχω ακούσει πολλές ιστορίες, όπως πολλοί μου λένε “κάνεις παρέα με αυτόν;”. Γιατί βρε παιδιά; Είναι άνθρωπος, ό,τι είμαι και γω είναι και αυτός. Στο κρεβάτι του ο καθένας, να το πω έτσι ωμά, κάνει ό,τι θέλει. Δεν πάμε στο κρεβάτι του, στην καθημερινότητα είμαστε άνθρωποι και είμαστε όλοι το ίδιο», είπε η Γωγώ Τσαμπά.
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News