Ο Θανάσης Ευθυμιάδης ξαναχτυπά και μας εξηγεί τους λόγους που ιδρώνουν οι πατούσες μας

2 Δεκεμβρίου, 202011:07 ΜΜ
More videos


Ο Θανάσης Ευθυμιάδης ξαναχτυπά και μας εξηγεί τους λόγους που ιδρώνουν οι πατούσες μας

Θύμα χάκερ στο Instagram έπεσε πριν από λίγες μέρες ο Θανάσης Ευθυμιάδης. Ο γνωστός ηθοποιός που μέσα από τα social media έχει βρει έναν ιδιαίτερο τρόπο να επικοινωνεί και να μοιράζεται τις σκέψεις, αλλά και τις εμπειρίες του με τους διαδικτυακούς του ακολούθους, έφτιαξε ωστόσο καινούργιο λογαριασμό. Ο ίδιος το μεσημέρι της Τετάρτης επέστρεψε με νέα ανάρτηση, στην οποία μας εξηγεί τι σημαίνει γείωση, αλλά και το τι πρέπει να κάνουμε για να μην ιδρώνουν οι πατούσες μας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Θανάσης Ευθυμιάδη:

Lock down-Soul up
Τι σημαίνει γείωση; Οι πατούσες μας είναι φτιαγμένες για την επαφή με το χώμα. Έτσι γίνεται αποτοξίνωση και έτσι παίρνουμε και εμείς την ζωτική ενέργεια της Γης.

Όταν οι πατούσες διαμαρτύρονται για την κλεισούρα, τότε ιδρώνουν, δημιουργούν άσχημη οσμή, μύκητες νυχιών κλπ. Επίσης, δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι τους καλοκαιρινούς μήνες (που περπατάμε ξυπόλητοι πιο συχνά ) είμαστε πιο υγιείς, ενώ το χειμώνα που οι πατούσες είναι συνέχεια κλεισμένες μέσα στα παπούτσια, οι ιώσεις αυξάνονται.

Φέτος, λόγω καραντίνας, πολύ πιθανό είναι ότι έχουμε χάσει εντελώς την επαφή με το έδαφος, την γείωση μας.

Στην πόλη, οι πιο πολλοί ζούμε και εργαζόμαστε σε ορόφους, στον αέρα δηλαδή, χρησιμοποιούμε αμάξι ή μέσα μεταφοράς (πάλι στον αέρα), και τη νύχτα πάλι κοιμόμαστε στον αέρα.

Ελάχιστοι Περπατάμε καθημερινά. Σας προσκαλώ να βγάλετε τα παπούτσια και κάλτσες και να αφήσετε τις πατούσες ελεύθερες σε επαφή με το έδαφος (χώμα), έστω και λίγα λεπτά κάθε μέρα κάνουν την διαφορά!

Η καλή υγεία βρίσκεται στα απλά πράγματα!

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News