Ο ταύρος τον εκδικήθηκε! Κάρφωσε στο λαιμό τον ταυρομάχο και τον τίναξε στον αέρα!

30 Ιουλίου, 20154:38 ΜΜ

Το υπερήφανο ζώο λίγο πριν ξεψυχήσει στην αρένα, κάρφωσε τον ταυρομάχο και τον τίναξε σαν πάνινη κούκλα. 

Ο ταυρομάχος Λορέντζο Σάντσεθ, είχε εκστασιαστεί. Το κοινό στην αρένα Λας Βέντας στη Μαδρίτη, φώναζε ρυθμικά το όνομα του και χειροκροτούσε. Είχε εξαντλήσει έναν τεράστιο καφετί ταύρο και έμενε μόνο να καρφώσει με δεξιοτεχνία το μακρύ ξιφίδιο στον τράχηλο του και να τον αποτελειώσει.

tavros1

Το ζώο ήταν εξαντλημένο. Αιμορραγούσε σε όλο του το κορμί. Το τρίχωμα του είχε βραχεί από το αίμα του. Ξαφνικά η αρένα βουβάθηκε. Ήταν η κατανυκτική στιγμή του θανάτου. Ο ταύρος στάθηκε απέναντι από τον δολοφόνο του. Χαμήλωσε το κεφάλι και ρουθούνισε. Με θολό βλέμμα κοίταζε τον άνθρωπο απέναντι του. Σβάρνισε το χώμα με το δεξί του πόδι και όρμησε.

Ο Σάντσεθ είχε προτάξει το ξιφίδιο, είχε τεντώσει το κορμί του και την τελευταία στιγμή θα έκανε στο πλάι θα απέφευγε τα κέρατα και θα βύθιζε από τον τράχηλο μέχρι την καρδιά το μέταλλο στο κορμί του αφηνιασμένου ζώου. Μια απειροελάχιστη στιγμή και ο ταύρος δεν κινήθηκε όπως υπολόγιζε ο ταυρομάχος. Ο Λορέντζο τα έχασε κάρφωσε το ξιφίδιο το οποίο βρήκε αέρα.

tavros2

Ο ταύρος θριαμβευτής ένιωσε να παίρνει την εκδίκηση του. Κάρφωσε με ορμή τα κέρατα του στο στέρνο και τον λαιμό του ταυρομάχου, και τον τίναξε στον αέρα σαν πάνινη κούκλα. Το κέρατο σφηνώθηκε ανάμεσα στην κλείδα του ανθρώπου.

Ο ταύρος σε κατάσταση αμόκ, κουνούσε το κεφάλι του δεξιά αριστερά με τον ταυρομάχο καρφωμένο επάνω του. Κάποια στιγμή χαμήλωσε τον τεράστιο λαιμό του και κάρφωσε στο έδαφος τον ταυρομάχο.

tavros3

Ήταν ζήτημα δευτερολέπτων να χάσει τη ζωή του ο Λορέντζο, ο οποίος πλέον είχε χάσει την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά του ταυρομάχου ούρλιαζε από τον πόνο και έκλαιγε σαν μικρό παιδί.

tavros4

Στην αρένα μπήκαν οι υπόλοιποι ταυρομάχοι που προσπάθησαν να αποσπάσουν την προσοχή του ταύρου. Ένας βρήκε την ευκαιρία και τον κάρφωσε στον τράχηλο. Το τεράστιο ζώο έπεσε ακαριαία νεκρό. Ο Λορέντζο παρέμενε καρφωμένος στα κέρατα του. Οι ταυρομάχοι σήκωσαν το κεφάλι του ταύρου, και τράβηξαν από τα κέρατα του τον Σάντσεθ.

tavros5

Ο ταυρομάχος μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Τελικά σώθηκε, η τεράστια ουλή όμως στο λαιμό και το στέρνο του θα του θυμίζουν για πάντα τι είχε συμβεί.

Το βίντεο είναι από παλαιότερο τραυματισμό του ίδιου ταυρομάχου σε αρένα της Γρανάδα

via
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News