Ο στυγερός “εκτελεστής” των iPhone ξαναχτυπά…

14 Ιανουαρίου, 2015 2:27 ΜΜ
More videos

… μέσα από ένα καινούριο βίντεο αυστηρώς ακατάλληλο για τους φανατικούς του κινητού!

Αν ανήκεις στην κατηγορία όσων αναμένουν εναγωνίως κάθε καινούρια έκδοση του iPhone, τότε θα πρέπει να προσπεράσεις το πείραμα που έκανε ο χρήστης του YouTube “TechRax”. Απεναντίας, οι ορκισμένοι εχθροί του κολοσσού που ακούει στο όνομα “Apple” μπορούν να πάρουν την εκδίκησή τους.

Έχοντας “προϋπηρεσία” στον βασανισμό του τηλεφώνου που άλλαξε τα δεδομένα στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας, αποφασίζει να πειραματιστεί με το καινούριο iPhone, βράζοντάς το σε Coca-Cola. Η διαδικασία είναι ένα αργό βασανιστήριο ενώ το κινητό σιγά-σιγά λιώνει. Και μπορεί η Siri να μην φωνάζει βοήθεια, ωστόσο, ο “βασανιστής” χρειάστηκε αρκετές δόσεις υπομονής και καθαρού αέρα καθώς το σπίτι του για 2 ώρες μετά το πείραμα, βρωμούσε φοβερά.

Τι κατάφερε; Θα το παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί καθώς και τι συνέβη όταν έψησε ένα iPhone μαζί με μία γαλοπούλα (επίκαιρο) στον φούρνο ή όταν με ένα τρυπάνι προσπάθησε να το διαλύσει.

Οι απόπειρές του, όπως είναι αναμενόμενο, βρίσκουν θερμή ανταπόκριση από τους χρήστες του διαδικτύου οι οποίοι δεν σταματούν να κλικάρουν στα βίντεό του.

Καλή απόλαυση!

Ακολουθήστε μας στο facebook: