Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
PlusΟ Στέλιος Ρόκκος μίλησε για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του αδελφού...

Ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του αδελφού του – «Η θάλασσα τελείωσε για μένα»

«Η θάλασσα τελείωσε για μένα. Έχω βάλει αγγελία το σκάφος, έχω δώσει όλο τον εξοπλισμό, έχει τελειώσει, κι εγώ μαζί», είπε ο Στέλιος Ρόκκος μιλώντας για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του αδερφού του στη Λήμνο.

Δίνοντας συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα και στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην απώλεια που βιώνει, αποκαλύπτοντας πως η θάλασσα που τόσο έχει αγαπήσει τελείωσε γι’ αυτόν, ενώ έχει φτάσει στο σημείο να σκεφτεί το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει τη Λήμνο.

Δείτε το βίντεο«Η θάλασσα τελείωσε για μένα. Έχω βάλει αγγελία το σκάφος, έχω δώσει όλο τον εξοπλισμό, έχει τελειώσει, κι εγώ μαζί. Δεν είμαι τσαντισμένος. Πήγα την τελευταία φορά και δεν πέρασα καθόλου καλά. Με αυτόν τον άνθρωπο, τον αδελφό μου, μοιραζόμουν πολλά πράγματα. Κάνω πολύ άσχημες σκέψεις, σκέψεις που δεν υπολόγιζα ποτέ ότι θα κάνω στη ζωή μου. Η Λήμνος ήταν αυτός, ή μάλλον και αυτός, είναι η μάνα μου, η αδελφή μου, οι φίλοι μου. Τώρα δεν είναι τίποτα το ίδιο. Σκέφτομαι να φύγω από τη Λήμνο. Είναι δύσκολο για μένα να μείνω εκεί. Άσ’ το, είναι δύσκολο», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

Στη συνέχεια και εμφανώς συγκινημένος ανέφερε: «Προσπαθώ πολύ. Ο πόνος δεν θα σταματήσει ποτέ. Προσπαθώ πολύ, γιατί πρέπει, είναι δύσκολο πολύ. Η μητέρα μου άσ’ το, είναι δύσκολο παιδιά. Όταν μου είπαν ότι μάλλον έφυγε, δεν το πίστεψα. Ήταν πολύ φρέσκος ο χαμός του άλλου αδελφού μου, του Κώστα, ήταν πριν δύο χρόνια, για να μπορέσω να διαχειριστώ και αυτό. Με τον Κώστα δεν ήμασταν τόσο κολλητοί όσο με τον Νίκο. Με τον Κώστα μάλωνα συνέχεια για τον Νίκο. Πάντα τον Νίκο υποστήριζα, όσο άδικο κι αν είχε. Ήταν ο μικρός»

«Δεν μπήκα στη λογική “γιατί σ’ εμένα”, ήταν και είναι βαρύς ο πόνος. Πονάς πολύ για να ζητήσεις εξηγήσεις. Πονάς. Έκλαψα πολύ. Ο Νίκος έρχεται στο μυαλό μου όταν τραγουδάω. Πολλές φορές μου έρχεται στο μυαλό και γελάω. Μου λείπουν οι πλάκες που κάναμε. Εκείνη τη μέρα που έφυγε, είχε πάει για ψάρεμα, να ψαρέψει για να φιλέψει το χωριό που τον ψήφισε για πρόεδρο. Είχε φτιάξει έναν χώρο στο χωριό για τα γεροντάκια, να πηγαίνουν τον χειμώνα, γιατί τα καφενεία κλείνουν τον χειμώνα», συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.

Κλείνοντας ο Στέλιος Ρόκκος είπε: «Το άσχημο είναι ότι όποιος με βλέπει στον δρόμο μου λέει συλλυπητήρια, και μου τον φέρνουν συνέχεια στο μυαλό, το καταλαβαίνω γιατί το κάνουν, είναι αγάπη αυτό, αλλά δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο νευριάζω μέσα μου. Θέλω να ηρεμήσω και να προχωρήσω. Τόση αγάπη δεν περίμενα ότι θα νιώσω ποτέ από τον κόσμο… Δεν θέλω να μου ξαναπούν τίποτα. Τη βάρκα είναι οριστικό ότι θα την πουλήσω, τελείωσε για μένα, δεν θέλω να ξανακάνω τίποτα»

Τα πιο σημαντικά