Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος του Ράδιο Αρβύλα υιοθέτησε ένα κουταβάκι που είχε βρεθεί στα σκουπίδια στις Σέρρες

8 Νοεμβρίου, 20211:29 ΜΜ

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος του Ράδιο Αρβύλα υιοθέτησε ένα κουταβάκι που είχε βρεθεί στα σκουπίδια στις Σέρρες. Ο κος Παναγιωτόπουλος μάλιστα ταξίδεψε στις Σέρρες και πήγε από το κέντρο διάσωσης της οργάνωσης για να παραλάβει τον Πέτρο ώστε να μην ταλαιπωρηθεί καθόλου!

– Δείτε την ανάρτηση από τον Φιλοζωικό Όμιλο Σερρών ΦΟΣ:

Τα όμορφα νέα της Κυριακής!!! Μια ακόμη υπέροχη υιοθεσία, αυτή του Πέτρου από το γνωστο κ αγαπημένο μας Στάθη Παναγιωτόπουλο του Ράδιο Αρβύλα, ζήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα!!
Ο Στάθης ταξίδεψε μάλιστα Σέρρες και ήρθε από το κέντρο διάσωσης της οργάνωσης για να παραλάβει τον Πέτρο ώστε να μην ταλαιπωρηθεί καθόλου!!
Τι άλλο να ζητήσει κανείς??
Έτσι κ εμείς αφού ολοκληρώσαμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες στο κτηνιατρείο Σ. Φρέσσα του τον παραδώσαμε γεμάτοι χαρά, αφού διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι, πόσο καταπληκτικός άνθρωπος είναι, αλλά κυρίως πόσο φοβερός χαζομπαμπάς θα γίνει για τον μικρούλη μας !!
Να ξαναθυμήσουμε πώς ο πανέμορφος κούταβος, διασώθηκε και έζησε χάρη στον εθελοντισμό και την αυτοθυσία της Μαρίας Λιώρα, αφού είχε πεταχτεί με τον ομφάλιο λώρο στα σκουπίδια στο Σιδηρόκαστρο Σερρών, ασφυκτικά δεμένος μέσα σε πλαστική σακούλα μαζί με τα άλλα δύο αδερφάκια του, τα οποία δυστυχώς δεν τα κατάφεραν !!
Ο Πέτρος όμως γαντζώθηκε στη ζωή και έγινε ο σούπερ σκυλάκος που βλέπετε, θαρρείς και ήξερε την όμορφη τύχη που τον περίμενε !!
Εμείς από την πλευρά μας, ευχόμαστε τα καλύτερα κ μόνο στον ίδιο και τον κηδεμόνα του κ ελπίζουμε όλες οι διασώσεις μας να έχουν την τύχη του Πέτρου !!

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News