Ο Σπύρος Μπιμπίλας «έκραξε» τον Μαυρικίου: «Kυνηγάει τα κανάλια»

21 Φεβρουαρίου, 2022 5:19 ΜΜ
More videos

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν σήμερα ο Σπύρος Μπιμπίλας και όπως ήταν αναμενόμενο ρωτήθηκε για τον αρραβώνα που απασχόλησε όλα τα κανάλια αυτο το σαββατοκύριακο, αυτόν του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση.

Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, ήταν καλεσμένος και μίλησε για την παρουσία του στον αρραβώνα του ενώ έκρουσε τον κώδωνα για τις διαστάσεις που έχει πάρει το συγκεκριμένο γεγονός καθώς πλέον έχουν ξεφύγει τα όρια με την προβολή του ζευγαριού κάθε μέρα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Η αγανάκτιση του Σπύρου Μπιμπίλα με την κατάσταση που επικρατεί γύρω από τον αρραβώνα Μαυρικίου-Ζήση

«Στηλιτεύτηκα επειδή πήγα στον αρραβώνα, πήρα μηνύματα εκείνη την ώρα “γιατί πήγες στον αρραβώνα;”. Εγώ είμαι ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος και όταν με καλούν πάω που αισθάνομαι ότι πρέπει να πάω, θα πάω. Υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν ότι ο Μαυρίκιος πρέπει να γίνει περίγελος. Εγώ θεωρώ ότι είναι συνυπεύθυνος και ο Μαυρίκιος γι’ αυτό που συμβαίνει και τα κανάλια», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο ηθοποιός είπε στη συνέχεια: «Τα κανάλια κυνηγούν τον Μαυρίκιο και ο Μαυρίκιος τα κανάλια. Αυτό μπορεί να μην οδηγήσει σε καλά πράγματα και πρέπει να το προσέξουν. Μην ξεχνάτε τι έπαθε η Έφη Θώδη όταν ακριβώς γινόταν αυτό το πράγμα. Το κυνήγι της Έφης Θώδη παντού και η Έφη Θώδη να κυνηγάει τα κανάλια. Αυτό πρέπει να προσεχθεί, γιατί έχει ξεφύγει, η απέραντη δημοσιότητα δεν θα κάνει καλό και μιλάω πολύ σοβαρά τώρα, δεν ήρθα να κάνω πλάκες».

Κλείνοντας, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε: «Και τα κανάλια το θέλουν αυτό γιατί πουλάει. Κι εγώ δεν θα ήθελα να πουλάει ως πλάκα, διότι πια πουλάει ως πλάκα. Όλα γίνονται μπροστά στις κάμερες, αυτό δημιουργεί μια περίεργη εντύπωση. Ο Μαυρίκιος με κάλεσε με αγάπη. Το Μαυρίκιο τον θαυμάζω, αλλά αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή έχει υπερβεί τα όρια. Βλέπω ότι σε όλα τα κανάλια γίνεται μια απερίγραπτη πλάκα με το γεγονός, το οποίο με βρίσκει αντίθετο».

Δείτε το βίντεο: