Ο «Σπάρτακος» Κερκ Ντάγκλας έγινε 101 χρονών

13 Δεκεμβρίου, 2017 2:13 ΜΜ
More videos

Τα 101 του χρόνια έκλεισε ο Κερκ Ντάγκλας, ο αγαπημένος όλων «Σπάρτακος» από την ταινία του Στάνλεϊ Κιούμπρικ στην οποία πρωταγωνιστούσε. Ο εορτασμός των γενεθλίων του έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο. Ο γιος του, ο Μάικλ, πήρε αεροπλάνο από τη Νέα Υόρκη για να είναι μαζί με τον πατέρα του αυτήν τη μέρα, και μετά γύρισε πίσω αεροπορικώς γιατί το μεγαλύτερο παιδί του, ο Κάμερον πρόκειται όπου νάναι να τον κάνει παππού – και τον Κέρκ, προπάππο – μιας και περιμένει ένα κοριτσάκι.

Διαβάζουμε στο «Deadline» ότι η νύφη του Κερκ, η Κάθριν Ζέτα-Τζοουνς, δεν μπορούσε να είναι παρούσα στο σπίτι του πενθερού της στο Μπέρβερλι Χιλς, αλλά στο FaceTime του τραγούδησε «Happy Birthday».

Ο άλλος γιος του Κερκ, ο Τζόελ, ήρθε οδηγώντας από την έρημο και φωτογραφήθηκε με τον πατέρα του και τον αδελφό του. Βεβαίως ήταν εκεί η Αν, η σύζυγος του Κερκ, αλλά και η σε λίγο 25χρονη εγγονή του, η Κέλσι Ντάγκλας (η τελευταία από τη φατρία των Ντάγκλας που ακολούθησε το καλλιτεχνικό μονοπάτι του μεγάλου – Μεγάλου, για να είμαστε δίκαιοι – Κερκ).

Ίσως ο πιο σημαντικός καλεσμένος ήταν ο καρδιολόγος του Κερκ, ο δρ. Π.Κ. Σαχ, ο οποίος κατά παράδοση σε αυτές τις ετήσιες γιορτινές συγκεντρώσεις φέρνει ένα μπουκάλι βότκα για να κεράσει τον «Σπάρτακο» το ένα και μοναδικό ποτό που του επιτρέπει μια φορά το χρόνο. Όλοι ευχήθηκαν – και υποσχέθηκαν – να είναι πάλι εκεί του χρόνου για να γιορτάσουν μαζί τα 102α γενέθλια του αειθαλή πάτερ-φαμίλια.

[dailymail] [enikos]