Ο Σωτήρης Τσιόδρας σε νέα διαφήμιση για τον κορονοϊό

27 Σεπτεμβρίου, 2020 10:09 ΜΜ
More videos

Η ΕΡΤ αλλάζει «πρόσωπο» από τη Δευτέρα και κυκλοφορεί διαφημιστική καμπάνια με πρωταγωνιστές «σιωπηλά ανώνυμους συμπολίτες μας» αλλά και «επώνυμους Έλληνες, οι οποίοι έχουν αποδείξει με τη δουλειά τους και τη στάση τους τις τεράστιες δυνατότητες αυτής της χώρας». Μεταξύ αυτών και ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Δείτε το βίντεο:

Σε νέο τηλεοπτικό μήνυμα της ΕΡΤ, το οποίο θα μεταδίδεται από αύριο, Δευτέρα, θα εμφανίζεται ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας.

Η ΕΡΤ αλλάζει σελίδα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, σήμα, πρόγραμμα… και επιλέγει σημαίνοντα πρόσωπα για το «ποδαρικό».

«Στο τηλεοπτικό σποτ, που βγαίνει στον αέρα από τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, μετέχουν σιωπηλά ανώνυμοι συμπολίτες μας, αλλά και επώνυμοι Έλληνες, οι οποίοι έχουν αποδείξει με τη δουλειά τους και τη στάση τους τις τεράστιες δυνατότητες αυτής της χώρας», σημειώνει η κρατική τηλεόραση.

Πλην του κ. Τσίοδρα, συμμετέχουν οι: Κατερίνα Βρανά, stand up κωμικός, ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης, καθηγητής Επιστήμης των Υπολογιστών στο MIT, ο Σταμάτιος Κριμιζής ερευνητής των Πλανητών, NASA και ακαδημαϊκός, η Μαρία Ναυπλιώτου, συγγραφέας-εγκληματολόγος, ο Σωτήρης Τσιόδρας, λοιμωξιολόγος-ειδικός παθολόγος, ο Γιάννης Χατζήμπεης, Iron Man, αθλητής Παραολυμπιακών, ομιλητής παρακίνησης.