Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024
επικαιρότηταO Σκλαβενίτης τώρα και εκτός Αττικής: Κατάστημα 4.000 τ.μ. στην Κόρινθο

O Σκλαβενίτης τώρα και εκτός Αττικής: Κατάστημα 4.000 τ.μ. στην Κόρινθο

Η αθηνοκεντρική αλυσίδα μετά από 46 χρόνια παρουσίας μόνο στο νομό Αττικής εγκαινίασε την Τρίτη το πρώτο της κατάστημα “εκτός των τειχών”.

Έχει περάσει πολύς καιρός από τις 6 Φεβρουαρίου 1969 όταν άνοιγε τις πόρτες του πρώτο σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης στο 80 της Λεωφόρου Κηφισσού. Οι δεκαετίες περνούσαν αλλά η αλυσίδα παρέμεινε, σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές της που επεκτείνονταν σε όλη την επικράτεια, μόνο στην Αττική.

Οι εποχές όμως αλλάζουν και η διοίκηση της Σκλαβενίτης πήρε απόφαση να κάνει ένα ακόμη μεγάλο βήμα μετά την απόκτηση της Μάκρο, της εξαγοράς του 60% της Χαλκιαδάκης, και του deal με την Βερόπουλος που είναι σε εξέλιξη.

sk-1_2

Πρόκειται για την έξοδο από τα στενά όρια του Νομού Αττικής με το πρώτο κατάστημα να ανοίγει επίσημα τις πόρτες του την Τρίτη στην Κόρινθο, στο εμπορικό κέντρο Mare West. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η  επένδυση ύψους 2 εκατ. ευρώ δημιουργεί 100 νέες θέσεις εργασίας.

Το νέο κατάστημα Σκλαβενίτης, έκτασης 4.000 τ.μ. και με 17 ταμεία εξυπηρέτησης, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών στους καταναλωτές, καθώς περιλαμβάνει κρεοπωλείο, ιχθυοπωλείο, μανάβικο, ζαχαροπλαστείο, αλλά και τμήματα για έτοιμο φαγητό, καλλυντικά και οικιακά είδη. Παράλληλα, στο νέο κατάστημα διατίθενται τοπικά προϊόντα, γεγονός που θα ενισχύσει τόσο τους τοπικούς παραγωγούς όσο και την τοπική οικονομία.

Πηγή: naftemporiki

Τα πιο σημαντικά