Ο σκύλος τους δεν σταμάτησε να κλαψουρίζει όλη τη νύχτα. Ο λόγος; Θα σώσει ζωές!

27 Ιουνίου, 2015 3:15 ΠΜ
More videos

Της Θένιας Παφραλίδου

Ο λόγος που αυτός ο σκύλος δεν άφησε τους ιδιοκτήτες του να κοιμηθούν ήταν η αφορμή για να κερδίσει μια μεγάλη και ζουμερή μπριζόλα.

Ο Jack Damrill θεώρησε πως ο σκύλος του, η Doree, προσπαθούσε απλά να τραβήξει την προσοχή τους καθώς δεν σταματούσε να κλαψουρίζει.

Ήταν αργά και η οικογένεια προσπαθούσε να κοιμηθεί, όμως όσο και αν την μάλωναν για να τους αφήσει να ξεκουραστούν, αυτή επέμενε. Όταν ο Jack σκέφτεται την άσχημη αυτή νύχτα, θυμάται επίσης πως άκουγε τις γάτες να νιαουρίζουν δυνατά.

Screen Shot 2015-06-27 at 4.12.16 AM

Τελικά, οι μύτες των ανθρώπων έπιασαν αυτό που τα ζώα είχαν ήδη μυρίσει: φυσικό αέριο. Κάποιος είχε αφήσει τον καυστήρα ανοιχτό. Το σπίτι είχε γεμίσει μέχρι πάνω, ήταν στην κυριολεξία μια βόμβα έτοιμη να εκραγεί από λεπτό σε λεπτό.

Ο Jack κάλεσε αμέσως την πυροσβεστική και έβγαλε έξω από το σπίτι την οικογένεια και τα κατοικίδια του. Η πυροσβεστική τους ενημέρωσε πως πρέπει να αερίσουν το σπίτι τους και τους πληροφόρησε για το πόσο κοντά στην καταστροφή είχαν φτάσει. Αν δεν τους είχαν προειδοποιήσει τα πιστά κατοικίδια τους, ολόκληρο το σπίτι θα είχε ανατιναχθεί, και θα είχαν γίνει όλα στάχτη.

Oklahoma-family-hails-St-Bernard-as-gas-smelling-hero

Για τη Doree, άξιζε τελικά όλη αυτή η φασαρία. Πήρε τη λαχταριστή μπριζόλα της και έζησε ακόμη μια μέρα για να γαυγίσει, όχι για να τονίσει το πόσο περήφανη θα νιώθει για το υπόλοιπο της ζωής της, αλλά γιατί έχει κερδίσει τον θαυμασμό και την ευγνωμοσύνη της οικογένειάς της!

Για αυτό να θυμάστε πως πρέπει να ακούτε τα κατοικίδια σας, γιατί το πιο πιθανό είναι να θέλουν να σας προειδοποιήσουν! Παρακαλούμε κοινοποιήστε το!

Ακολουθήστε μας στο facebook: