Ο σύζυγός της λέει ότι είναι τυχερή που τον παντρεύτηκε. Η απάντησή της είναι αποστομωτική!

3 Αυγούστου, 2015 4:31 ΜΜ
More videos

Όπως γνωρίζετε, μια γυναίκα μπορεί πραγματικά να βοηθήσει στην επιτυχία του άντρα της και να “βγάλει” από εκείνον τον καλύτερό του εαυτό. Το ίδιο ισχύει και για μια γυναίκα. Η συνολική δυναμική τους λοιπόν, μπορεί να ξεπερνά κατά πολύ την ατομική τους δυναμική. Έτσι γίνονται μια πάρα πολύ ισχυρή και επιτυχής “ομάδα”, που μπορεί να αντιμετωπίσει το οτιδήποτε.

Όταν όμως ένας σύζυγος ξέχασε τη συμβολή της συζύγου του στην επιτυχία του, η απάντησή της είναι απολύτως ξεκαρδιστική.

Ο Τόμας, CEO μιας επιτυχημένης, μεσαίου μεγέθους ασφαλιστικής εταιρίας της Μασαχουσέτης, και η σύζυγός του βρίσκονταν σε έναν επαρχιακό δρόμο με το αυτοκίνητο. Χρειάζονταν όμως βενζίνη. Σταμάτησαν λοιπόν στο μοναδικό βενζινάδικο που υπήρχε εκεί κοντά.

Το βενζινάδικο ήταν αρκετά παλιό και με μόνο μία αντλία. Ο Τόμας βγήκε, ζήτησε από τον υπάλληλο να του καθαρίσει επιπλέον και τα τζάμια του αυτοκινήτου και αποφάσισε να κάνει μια βόλτα γύρω για να ξεκουράσει τα πόδια του.

Από μακριά όμως είδε τη γυναίκα του και τον υπάλληλο να συνομιλούν αρκετά θερμά και να αγκαλιάζονται. Όταν βρίσκονταν ξανά στο δρόμο, τη ρώτησε αν τον γνώριζε.

Εκείνη του απάντησε ότι ήταν παλιοί συμμαθητές και ό,τι στο λύκειο “τα είχαν” για περίπου ένα χρόνο. Ο Τόμας τότε είπε αστειευόμενος, “Για φαντάσου! Είσαι τυχερή που με γνώρισες, αν δεν με είχες γνωρίσει θα είχες για άνδρα σου έναν υπάλληλο σε βενζινάδικο στην επαρχία, αντί για εμένα, έναν ολόκληρο CEO”.

Εκείνη όμως γύρισε και του απάντησε, “Αγαπητέ μου, αν δεν με είχες γνωρίσει, θα ήσουν εσύ υπάλληλος σε βενζινάδικο και εκείνος CEO!”.