Ο Σιλβέστερ Σταλόνε πριν γίνει διάσημος ήταν άστεγος και πούλησε τον σκύλο του για 50 δολάρια.

29 Νοεμβρίου, 20164:39 ΜΜ
More videos

Αναμφισβήτητα, είναι πολύ θλιβερό το σενάριο του να είσαι απένταρος και να πρέπει να πουλήσεις το αγαπημένο σου κατοικίδιο. Είτε το πιστεύετε, είτε όχι ο αγαπημένος σταρ του Χόλιγουντ, Σιλβέστερ Σταλόνε έχει περάσει μια τέτοια άσχημη περίοδο στην ζωή του.

Σε κάποιο σημείο στην αρχή της καριέρας του είχε τόσο μεγάλη ανάγκη από χρήματα, που η μόνη του επιλογή ήταν να πουλήσει τον αγαπημένο του σκύλο, τον Μπούτκους.

“Έδεσα τον σκύλο μου έξω από ένα κατάστημα με μια πινακίδα που ζητούσα 100 δολάρια. Τελικά, πήρα 50 δολάρια από έναν τύπο που τον έλεγαν Μικρό Τζιμ”, είχε δηλώσει ο Σιλβέστερ Σταλόνε.

Γεννημένος στην Νέα Υόρκη, ο Σταλόνε είχε ένα σοβαρό ατύχημα κατά την διάρκεια της γέννησής του, το οποίο παρέλυσε μόνιμα κάποια σημεία του προσώπου του, όπως το πιγούνι, την γλώσσα και τα χείλη. Ωστόσο, δεν άφησε αυτό το περιστατικό να σταθεί εμπόδιο στις επιδιώξεις του, ένα από τα οποία ήταν το γράψιμο.

Αργότερα, έγραψε το σενάριο για την ταινία Ρόκι και κατάφερε να το πουλήσει. Χρησιμοποίησε τα χρήματα για να πάρει πίσω τον σκύλο του.

1

Ο Σταλόνε θυμάται:

“Όταν πούλησα το σενάριο της ταινίας Ρόκι, πήγα στον Μικρό Τζιμ και τον ικέτευσα να μου δώσει πίσω τον σκύλο μου. Εκείνος μου έδειξε τα παιδιά του και μου είπε: “Τα παιδιά μου έχουν λατρέψει τον σκύλο.” Του απάντησα “Τζιμ, τον έχεις μόνο μια βδομάδα.”

“Ο Τζίμι ήθελε να παλέψουμε και μου είπε, ότι θα με σκότωνε. Ήταν τρελός. Δεν μπορούσα να παλέψω μαζί του, γιατί θα με συλάμβαναν, οπότε προσφέρθηκα να του δώσω 3.000 δολάρια.”

Ο Σταλόνε και ο Μπούτκους έπαιξαν μαζί στις ταινίες “Ρόκι.”

2

Όσο για τον Μικρό Τζίμ, ο Σταλόνε έκανε κάτι καλό για αυτόν:

“Τελικά, τον έβαλα στην ταινία. Θυμάστε στην ταινία Ρόκι, που ένας μικρόσωμος άντρας λέει “Τι έγινε; Κέρδισες;” και εγώ είπα “Είσαι κουφός;” και εκείνος μου απάντησε “Όχι, είμαι κοντός.” Αυτός ήταν ο μικρός Τζιμ.

Πραγματικά, ο Σταλόνε είναι υπόδειγμα επιμονής για την επίτευξη των ονείρων μας. Όπως αναφέρει ο ίδιος:

“Ατυχήματα συμβαίνουν σε όλους μας. Αν τα αφήσετε να γίνουν η αδυναμία σας, δεν θα καταφέρετε τίποτα στην ζωή σας, αλλά αν μετατρέψετε σε κινητήρια δύναμη, δεν υπάρχει τίποτα στην ζωή που να μην μπορείτε να πετύχετε.”

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News