Ο συγκεκριμένος πατέρας βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να ανακουφίζεται από το στρες και το άγχος.

5 Νοεμβρίου, 2015 12:34 ΜΜ
More videos

Έχετε ακούσει ποτέ την έκφραση “να αφήσεις τα προβλήματα στην πόρτα του σπιτιού”. Εύκολο στην θεωρία, δύσκολο στην πράξη. Δυστυχώς, πολύ συχνά τα προβλήματα της δουλειάς μας ακολουθούν στο σπίτι, παρά τις προσπάθειές μας να τα αφήσουμε πίσω μας.

Ο πατέρας στην συγκεκριμένη ιστορία βρήκε ένα καταπληκτικό τρόπο να μην μεταφέρει τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια γρήγορη στάση σε ένα ιδιαίτερο δέντρο.

Ο συγκεκριμένος πατέρας είχε μια δύσκολη μέρα… Αυτό που κάνει, όταν γυρίζει σπίτι είναι απίστευτο.

O ξυλουργός που προσέλαβα για να μου φτιάξει μια παλιά φάρμα, είχε μόλις τελειώσει την πρώτη δύσκολη μέρα στην δουλειά. Του έσκασε το λάστιχο και καθυστέρησε μια ώρα να πάει στην δουλειά, το ηλεκτρικό πριόνι του χάλασε και τώρα το παλιό αυτοκίνητο που έχει δεν παίρνει μπρος. Ενώ τον πήγαινα στο σπίτι του, ήταν απόλυτα σιωπηλός.

Όταν φτάσαμε με προσκάλεσε να γνωρίσω την οικογένειά του. Όπως προχωρούσαμε προς την μπροστινή πόρτα, σταμάτησε για λίγο δίπλα σε ένα μικρό δέντρο και ακούμπησε τις άκρες των κλαδιών και με τα δυο χέρια του.

Μόλις περάσαμε από την πόρτα και μπήκαμε μέσα, έγινε ένας τελείως διαφορετικός άνθρωπος. Το μαυρισμένο του πρόσωπο πλημμύρισε με ένα τεράστιο χαμόγελο, αγκάλιασε τα δυο μικρά παιδιά του και έδωσε ένα φιλί στην γυναίκα του.

Αργότερα, όταν ήρθε η ώρα να φύγω, με συνόδευσε στο αυτοκίνητό μου. Περάσαμε μπροστά από το δέντρο και γεμάτη περιέργεια των ρώτησα για αυτό που έκανε, όταν μπαίναμε μέσα στο σπίτι.

“Ααα, αυτό είναι το δέντρο των προβλημάτων μου”, αποκρίθηκε. “Ξέρω πολύ καλά, ότι δεν γίνεται να μην παρουσιαστούν προβλήματα στην δουλειά. Ένα πράγμα, όμως, είναι σίγουρο, τα προβλήματα αυτά δεν έχουν καμία θέση στο σπίτι μου και στην οικογένειά μου. Οπότε, απλά τα κρεμάω στο δέντρο κάθε βράδυ που γυρίζω και τα ξαναπαίρνω το πρωί, όταν φεύγω”.

Έκανε μια παύση. “Το αστείο είναι ότι, όταν πηγαίνω να τα πάρω το πρωί δεν είναι τόσα πολλά όσα είχα κρεμάσει το προηγούμενο βράδυ”.

Ακολουθήστε μας στο facebook: