Ο σεφ Λαζάρου πετσόκοψε την Μπακογιάννη στον αέρα εκπομπής: «Θα ζητάτε πιστοποιητικό και στα ΜΜΜ;»

16 Ιουνίου, 2021 11:02 ΜΜ
More videos

Ο σεφ Λαζάρου πετσόκοψε την Μπακογιάννη στον αέρα εκπομπής: «Θα ζητάτε πιστοποιητικό και στα ΜΜΜ;»Ο Λευτέρης Λαζάρου έδωσε αποστομωτική απάντηση στη Ντόρα Μπακογιάννη «Θα ζητάτε πιστοποιητικό και στα ΜΜΜ;». Σεφ Λαζάρου: Το πιστοποιητικό εμβολιασμού

Ένα από τα θέματα για τα οποία έχει ανοίξει κουβέντα το τελευταίο διάστημα είναι το ενδεχόμενο να απαιτείται επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού στην εστίαση. Προκειμένου δηλαδή να μπορεί κάποιος να μπει στον εσωτερικό χώρου ενός εστιατορίου να χρειάζεται να δείξει πως είναι εμβολιασμένος.

Κάτι ωστόσο που βρίσκεται αντίθετους τους επιχειρηματίας του κλάδου. Αυτό, διότι δεν μπορούν να κάνουν τους αστυνομικούς ζητώντας έγγραφα, πιστοποιητικά και βεβαιώσεις από τους πελάτες. Στο θέμα αυτό αναφέρθηκε και πάλι ο Λευτέρης Λαζάρου, επαναλαμβάνοντας τα ίδια που είχε πει και πριν

Η τοποθέτησή του

«Εγώ είπα να πείσω και τον εργαζόμενό μου, τον συνεργάτη, να εμβολιαστεί. Θα τον παρακαλέσω να το κάνει -και μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα. Είναι όμως πάρα πολύ δύσκολο να βγω από την κουζίνα, εγώ ή άλλος εργαζόμενος, να ζητήσω πιστοποιητικό εμβολιασμού από τον κάθε πελάτη. Εκεί πρέπει η ίδια η Πολιτεία, οι λοιμωξιολόγοι, να πείσουν τον αρνητή να μπει στη διαδικασία του εμβολιασμού», είπε χαρακτηριστικά, θέτωντας ξανά το θέμα των μηχανημάτων καθαρισμού αέρα.

Μάλιστα, επειδή η Ντόρα Μπακογιάννη που ήταν την ίδια στιγμή στον αέρα επέμεινε, λέγοντας οτι όλοι πρέπει να βάλουμε πλάτη, τότε ο πασίγνωστος chef είπε: «Στα λεωφορεία θα βάλουμε εισπράκτορα να ζητάει πιστοποιητικό εμβολιασμού για να μπει κάποιος μέσα; Δεν μπορούμε να έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά. Πρέπει να πείσουμε τον αρνητή να εμβολιαστεί».

Ακολουθεί βίντεο από την τηλεόραση του «ΣΚΑΙ» και την εκπομπή «αταίριαστοι»:

Ακολουθήστε μας στο facebook: