Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024
ΕλλάδαΟ Ρουβάς βγήκε στους δρόμους του Παρισιού και τραγούδησε στους περαστικούς

Ο Ρουβάς βγήκε στους δρόμους του Παρισιού και τραγούδησε στους περαστικούς

O Σάκης Ρουβάς μας ταξιδεύει συνέχεια με τη φωνή του κι αυτή τη φορά αποφάσισε να ταξιδέψει και τους τουρίστες στο Παρίσι! Αφού πήρε την σύντροφό του, Κάτια Ζυγούλη, και πήγαν μέχρι το Παρίσι, ο Σάκης Ρουβάς αποφάσισε να πάρει μια κιθάρα και ν’ αρχίσει να τραγουδάει!

Όπως ακριβώς το άκουσες! Ενώ τα πρώτα stories του δεν μας αιφνιδίασαν, αφού τον είδαμε σε δρόμους του Παρισιού μαζί με την Κάτια Ζυγούλη, ο Σάκης Ρουβάς στη συνέχεια μας έκανε την έκπληξη! Ανέβασε ένα story όπου τραγουδάει σαν μουσικός του δρόμου στο Παρίσι!

Ο Σάκης τραγουδάει στο Παρίσι κι αυτό εδώ είναι το βίντεο- απόδειξη:

Αυτές τις μέρες το ζευγάρι όμως, έκανε μια ρομαντική απόδραση στην πόλη του Φωτός! Κάνοντας ένα break από τις auditions του The Voice, ο Σάκης πήρε το κορίτσι του και βρέθηκαν στην καρδιά του Παρισιού, έκαναν τις βόλτες τους στην Place Vendome και απόλαυσαν ένα χαλαρό περίπατο  πλάι στην Σηκουάνα!

sakisrouvas3 1

Και φυσικά ο κορυφαίος Έλληνας σταρ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από την μίνι απόδραση στο Παρίσι!

sakisrouvas2 1

Στην place Vendome στην καρδιά του Παρισιού

sakisrouvas

Βόλτες στην Πόλη του Φωτός

Φυσικά το highlight του ταξιδιού ήταν η στιγμή που ο Σάκης πήρε την κιθάρα του και έκανε street performance και έγινε ένα με τον κόσμο του Παρισιού!Τα πιο σημαντικά