Ο «Ρονάλντο» του Next Top Model μεταμορφώθηκε στην πιο καuτή ξανθιά του παιχνιδιού

22 Οκτωβρίου, 2018 11:48 ΜΜ
More videos

Οι μεταμορφώσεις των κοριτσιών του GNTM στο αποψινό επεισόδιο ήταν πολλές και σε κάποιες από αυτές πάρα πολύ ιδιαίτερες. Κάποια από τα κορίτσια στάθηκαν μπροστά από τον καθρέφτη μετά το τέλος του makeover τους και αντίκρυσαν έναν άλλον άνθρωπο.

Η πιο συγκλονιστική αλλαγή, προς το καλύτερο, από όλες όσες έγιναν στα κορίτσια ήταν αυτή πάνω στο κεφάλι και τα μαλλιά κυρίως της Ειρήνης Ερμίδου, του 19χρονου άπειρου κοριτσιού, με το ψευδώνυμο «Ρονάλντο», που ήρθε από την Κομοτηνή γνωρίζοντας ελάχιστα από τον χώρο της μόδας.

Η Ειρήνη που στο παρλεθόν δυσκολεύεται να πάρει επαγγελματικές πόζες, βγαίνει άθελά της «ξυνή» και νευρική στις φωτογραφίες, δέχτηκε μετά από κάποιους ενδοιασμούς να δοκιμάσει το κούρεμα και το χρώμα μαλλιών που της πρότειναν οι ειδικοί.

Και το αποτέλσμα τους δικαίωσε όλους στο έπακρο. Η Ειρήνη είδε στον καθρέφτη τα αποκαλυπτήρια ενός νέου εαυτού, σίγουρα πολύ πιο κοντά σε ένα μοντέλο επαγγελματία και επιτέλους μετά από πολλές προσπάθειες αναδείχτηκε το θηλυκό κομμάτι που έκρυβε, με την ίδια να δηλώνει ενθουσιασμένη.

Δείτε το βίντεο