Ο Robert De Niro θα υποδυθεί τον θρύλο Enzo Ferrari

14 Απριλίου, 2015 1:00 ΜΜ
More videos

Μετά το «Rush» που εξιστόρησε τη σπουδαία μάχη ανάμεσα σε Niki Lauda και James Hunt, σύντομα θα δούμε στη μεγάλη οθόνη άλλη μία ταινία με θέμα τη Formula 1

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος o Robert De Niro σε συνέντευξή του, θα υποδυθεί τον σπουδαίο Enzo Ferrari, σε μία υπέρ-παραγωγή, τα γυρίσματα της οποίας θα αρχίσουν σύντομα και αναμένεται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στο 2016!

«Για μένα θα είναι τιμή και χαρά να πω την ιστορία ενός ξεχωριστού ανθρώπου που έφερε επανάσταση στον κόσμο της αυτοκίνησης», είπε ο 71χρονος ηθοποιός στην εφημερίδα Il Messaggero.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο De Niro είχε συνδεθεί και στο παρελθόν με το συγκεκριμένο ρόλο, του ιδρυτή της θρυλικής ιταλικής εταιρείας . Συγκεκριμένα, το 1993, σε ένα project 65 εκατομμυρίων δολαρίων που θα σκηνοθετούσε ο Michael Mann αλλά τελικά δεν προχώρησε.

Τώρα δεν έχει γνωστοποιηθεί ποιος θα σκηνοθετήσει την ταινία που θα τιτλοφορείται «Ferrari» αν και η παραγωγή έχει προσεγγίσει τον Clint Eeastwood που φέρεται να χαρακτήρισε το εγχείρημα «πολύ ενδιαφέρον».

Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο της ταινίας, έδωσε ο παραγωγός Gianni Bozzacchi: «Θα είναι μία ταινία υψηλού προϋπολογισμού που θα καλύψει μεγάλο χρονικό εύρος. Από το 1945 μέχρι τι δεκαετία του ’80, σε ένα παιχνίδι εναλλαγής ανάμεσα σε εποχές και συμβάντα».

Η εταιρεία του Ιταλού, Triword Cinema, θα συνυπογράψει την παραγωγή της ταινίας με τη Tribeca Enterprises του De Niro.

topgear guardian newsauto