Μπαμπάς ο Ρίτσαρντ Γκιρ – Έγκυος η κατά 35χρόνια μικρότερη σύζυγός του

8 Αυγούστου, 2018 8:34 ΜΜ
More videos

Το πρώτο του παιδί περιμένει ο Ρίτσαρντ Γκρι με την κατά 33 χρόνια μικρότερη σύζυγό του.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου πριν 2 μήνες και τώρα περιμένει το πρώτο τους παιδί.

Αλλωστε ο Ρίτσαρντ Γκρι είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ και δεν το κρύβει.

«Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνδρας στο σύμπαν; Πώς θα μπορούσα να μην είμαι; Είμαι παντρεμένος με μια όμορφη γυναίκα που είναι έξυπνη, ευαίσθητη, αφοσιωμένη στο να βοηθά τους άλλους, που είναι αστεία, υπομονετική, που ξέρει να συγχωρεί, που είναι εκπληκτική μαγείρισσα και που φτιάχνει τις καλύτερες σαλάτες του κόσμου», είχε πει ο χολιγουντιανός ηθοποιός τότε για την γυναίκα του, Αλεχάντρα Σίλβα.

Φαίνεται, λοιπόν, πως η μεγάλη διαφορά ηλικίας δεν αγχώνει καθόλου το ζευγάρι, το οποίο σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά του τους καρπούς του έρωτά του.

Βέβαια δεν είναι το πρώτο παιδί για την Σίλβα, η οποία έχει ήδη έναν 5χρονο γιο από τον πρώτο της γάμο, όπως και ο Ρίτσαρντ Γκιρ από τον δεύτερό του γάμο με την ηθοποιό Κάρεϊ Λόουελ.

Οσο για την όμορφη γυναίκα του Ρίτσαρντ Γκρι, η ίδια είναι διαφημίστρια και επιχειρηματίας, με έντονη ακτιβιστική δράση.

Ο πατέρας της μάλιστα είναι ο  Σίλβα, ισχυρός επιχειρηματίας του κατασκευαστικού κλάδου ο οποίος μάλιστα είχε διατελέσει αντιπρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Να σημειωθεί πως το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν ο ηθοποιός έμεινε σε ένα ξενοδοχείο που ανήκει στην οικογένεια της Σίλβα στο Ποζιτάνο της Ιταλίας το 2014.

Ένας φίλος μας μας σύστησε, κοιτάξαμε ο ένας τον άλλον και νιώσαμε ένα πολύ ισχυρό δέσιμο. Δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να κοιτάμε ο ένας τον άλλον όλο το βράδυ και από τότε δεν έχουμε χωρίσει», ανέφερε ο ηθοποιός για την πρώτη φορά που είδε την γυναίκα της ζωής του.

Φωτογραφίες:  Splash / Ideal Image/ Hello! Magazine