Ο Ράγκναρ Λόθμπροκ είναι στο Σούνιο

20 Απριλίου, 2018 3:09 ΜΜ
More videos

Ο Αυστραλός πρωταγωνιστής της σειράς Βίκινγκς ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από το Σούνιο

Οι Βίκινγκς έκαναν απόβαση στο Σούνιο και όπως σε κάθε εξελιγμένη χώρα του πλανήτη, θα το μαθαίναμε από το instagram κάποιου εκ των πρωταγωνιστών που θα ανέβαζε story ή φωτογραφία.

Φυσικά δεν πρόκειται για πολεμικό, αλλά για τουριστικό γεγονός, καθώς ο Ράγκναρ Λοθμπροκ, ο βασιλιάς των Βίκινγκ, ή αν θέλετε ο Τράβις Φίμελ, ο ηθοποιός που τον υποδύεται, απαθανατίστηκε στο Σούνιο.

Thank you! @grecotelcapesounio #grecotelcapesounio

A post shared by Travis Fimmel (@fimmeltravis) on

Η καριέρα του Φίμελ ως μοντέλο ξεκίνησε αρχικά όταν τον παρατήρησε ο συγκάτοικος του Matthew Anderson, ένας ανιχνευτής ταλέντων για το περίφημο πρακτορείο μοντέλων Chadwick, ενώ ο Φίμελ γυμναζόταν σε ένα γυμναστήριο στο προάστιο Hawthorn της Μελβούρνης. Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσω της πετυχημένης καμπάνιας του Calvin Clein, ως συμπρωταγωνιστής του Patrick Swayze στην τηλεοπτική σειρά The Beast, και μέσω του ρόλου του ως του ιστορικότερου Βίκινγκ, Ράγκναρ Λοθμπροκ, στη φοβερή, ομώνυμη σειρά του History Channel.

@grecotelpallasathena

A post shared by Travis Fimmel (@fimmeltravis) on

A post shared by Travis Fimmel (@fimmeltravis) on