Ο πρώτος γκέι βασιλικός γάμος είναι γεγονός – Ξάδερφος της Βασίλισσας Ελισάβετ

5 Οκτωβρίου, 2018 8:03 ΜΜ
More videos

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ο ξάδερφος της Βασίλισσας Ελισάβετ, Ιβάρ Μαουντμπάττεν, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς του, Τζέιμς Κόυλ, συνάπτοντας έτσι τον πρώτο γκέι γάμο στην ιστορία της βασιλικής οικογένειας.

Πέρα από αυτό, κάτι που επίσης έσπασε το πρωτόκολλο ήταν το μενού. Αν και επρόκειτο για βασιλική τελετή, το ζευγάρι ήθελε ο εορτασμός να είναι απλός και χαμηλών τόνων. Έτσι ούτε χόρεψαν τον κλασικό πρώτο χορό, αλλά ούτε και έκοψαν τούρτα.

«Θα έχουμε καλό φαγητό και πολύ καλή μουσική, αλλά δεν θα υπάρχουν δύο άντρες με κοστούμια πάνω στην τούρτα, λευκά περιστέρια ή οτιδήποτε τέτοιο», είχε πει ο Τζέιμς πριν μερικές βδομάδες. «Το πιο πιθανό είναι να έχουμε τυρί αντί για τούρτα».

Έγραψε ιστορία ο ξάδελφος της Ελισάβετ…Ο πρώτος γκέι βασιλικός γάμος είναι γεγονός!

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ο ξάδερφος της Βασίλισσας Ελισάβετ, Ιβάρ Μαουντμπάττεν, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς του, Τζέιμς Κόυλ, συνάπτοντας έτσι τον πρώτο γκέι γάμο στην ιστορία της βασιλικής οικογένειας.

Δημοσιεύτηκε από protothema.gr στις Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2018

View this post on Instagram

 

I have no idea what’s going on in that head of his but I’m getting seriously worried! James was always very attentive before our wedding but now he has taken it to the next level; every two minutes he brings me food. A member of my family works on the premise that if she fattens her husband up other women won’t find him attractive. OMG maybe James is doing the same?! ? #twocanplaythatgame #haveyoutwobeentalking #wtfheswearingatie! #thebutlersdaysarenumbered #countrygent?

A post shared by Ivar (@ivar_mountbatten) on

Μπορεί να μην μάθαμε ποτέ τι ακριβώς έφαγαν μετά την τελετή, αλλά πήραμε μια ιδέα του μενού μέσα από φωτογραφίες από τις δοκιμές των φαγητών, που έκαναν. «Η δίαιτα του Τζίμι καταστράφηκε για σήμερα, καθώς φάγαμε 5 διαφορετικά ορεκτικά, 2 κυρίως πιάτα και 2 πουτίνγκες. Για να μην αναφέρω και την ποικιλία από καναπεδάκια!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε ο Ιβάρ.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως το ζευγάρι απολαμβάνει τώρα το μήνα του μέλιτος, καθώς, όπως μπορούμε να δούμε στις φωτογραφίες, και οι δύο γαμπροί δείχνουν πραγματικά χαρούμενοι με τον έγγαμο βίο τους, αλλά και με τα κρουασάν και ρολά κανέλας, που φαίνεται να αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του καθημερινού τους διαιτολογίου.