Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
διάφοραΟ πρώτος από εμάς: Η Αθηνά Οικονομάκου τραγούδησε στη σειρά και ενθουσίασε

Ο πρώτος από εμάς: Η Αθηνά Οικονομάκου τραγούδησε στη σειρά και ενθουσίασε

Το βράδυ της Πέμπτης 26 Οκτωβρίου προβλήθηκε ακόμη ένα επεισόδιο της νέας σειράς του ΑΝΤ1, “Ο πρώτος από εμάς”.

Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν το μπάτσελορ του Έβαν, το οποίο μπορεί να είχε ευτράπελα, ωστόσο βοήθησε για λίγο την παρέα να ξεχάσει την αρρώστια του Άλκη.

Ο πρώτος από εμάς – Υπόθεση

Έξι φίλοι με διαφορετικές ανάγκες, καθημερινότητα, όνειρα και αγωνίες θα έρθουν αντιμέτωποι με κάτι αναπάντεχο. Κατά τη διάρκεια μιας εξόδου τους ο ένας από αυτούς, ο Άλκης, καταρρέει. Η ιατρική γνωμάτευση θα τον οδηγήσει σε έναν δύσκολο δρόμο, συνειδητοποιώντας ότι τα πάντα στη ζωή μπορούν να ανατραπούν από τη μία στιγμή στην άλλη. Δίπλα του, όμως, σε αυτή την ανηφόρα θα έχει τους φίλους του. Όλοι μαζί μια αγκαλιά, όπως στα εύκολα έτσι και στα δύσκολα. Η ιατρική περιπέτεια του κολλητού τους θα κάνει όλα τα μέλη της παρέας να επαναπροσδιορίσουν τους εαυτούς τους, τα θέλω και τις ανάγκες τους. Θα δουν τη ζωή από μια νέα οπτική, θα συνειδητοποιήσουν ότι αξίζει να ζουν όπως αυτοί θέλουν και όχι όπως πρέπει και οι ζωές τους θα αλλάξουν για πάντα προς το καλύτερο. Αποκαλύψεις, συγκρούσεις, απρόσμενοι έρωτες και η δύναμη της πραγματικής φιλίας κόντρα σε όλες τις προβλέψεις.

Το τραγούδι της Αθηνάς Οικονομάκου στο “Πρώτος από εμάς”

Οι χρήστες του Twitter γι’ ακόμη μια φορά σχολίασαν πολλές σκηνές της σειράς “Ο πρώτος από εμάς”.

Μια από αυτές ήταν όταν η Αθηνά Οικονομάκου που υποδύεται την “Κάτια” τραγούδησε το τραγούδι της Άλκηστης Πρωτοψάλτη “Κάθε φορά που με κοιτάζεις”.

Όση ώρα τραγουδούσε το εν λόγω τραγούδι η Κάτια κοιτούσε στα μάτια τον Άλκη.

Το τηλεοπτικό κοινό “έλιωσε” με την εν λόγω σκηνή, ενώ ενθουσιάστηκε με τη φωνή της Αθηνάς Οικονομάκου.

Τα πιο σημαντικά