Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΟ Πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης και η σύζυγος του επισκέφθηκαν τον στρατευμένο γιο τους...

Ο Πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης και η σύζυγος του επισκέφθηκαν τον στρατευμένο γιο τους και έφαγαν μαζί του

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα επισκέφθηκαν χθες τον στρατευμένο γιο τους Κωνσταντίνο στη μονάδα της Αλεξανδρούπολης που υπηρετεί την θητεία του και φωτογραφήθηκαν μαζί του χαμογελαστοί και περήφανοι.

Ο κ.Μητσοτάκης συνοδευόμενος από την σύζυγο του, πήγε στο στρατόπεδο της πόλης όπου βρίσκεται η μονάδα Πυροβολικού που ανήκει ο γιος τους και φωτογραφήθηκαν μαζί του, ενώ αυτός φορούσε τα στρατιωτικά και κρατούσε και τον οπλισμό του. Ο ίδιος ανέβασε την συγκεκριμένη φωτογραφία στην προσωπική του σελίδα. Να θυμίσουμε επίσης, ότι ο Πρωθυπουργός στη συζήτηση που είχε με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόελως Άνθιμο, διευκρίνισε ότι ο γιος του «θα υπηρετήσει όλη του τη θητεία στον Έβρο».

Το βράδυ της Παρασκευής ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον γιο του εκτός στρατοπέδου, στο πλαίσιο της επίσκεψής του σε Αλεξανδρούπολη, Φέρες και Σαμοθράκη. Επέλεξαν μαζί με την Μαρέβα Μητσοτάκη, να δειπνήσουν οι τρεις τους οικογενειακά, στην γνωστή ψαροταβέρνα “Νησιώτικο” της Αλεξανδρούπολης, η οποία μάλιστα βρίσκεται κοντά και στο ξενοδοχείο που επέλεξε να μείνουν ο Πρωθυπουργός και η σύζυγος του. Μάλιστα έκανε εντύπωση ότι δεν επιλέχθηκε κάποιο από τα γνωστά, πολλών αστέρων ξενοδοχεία, αλλά το “31 Doors Hotel” που είναι επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας μέσα στην Αλεξανδρούπολη, απέναντι από τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης.

Πάντως κατά την διάρκεια του δείπνου τους, ο Πρωθυπουργός φωτογραφήθηκε με τον γιό του αλλά και τις «σειρές» του. Συναδέρφους του δηλαδή με τους οποίους υπηρετεί μαζί την θητεία του.

Δείτε τη φωτογραφία:

kon1 1

Τα πιο σημαντικά