Ο προπονητής της Νιγηρίας απαγόρευσε στους παίχτες του τις επαφές με Ρωσίδες

28 Μαΐου, 2018 4:28 ΜΜ
More videos

Τον ακριβώς αντίθετο δρόμο από αυτόν που χάραξε η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Αργεντινής που εξέδωσε… εγχειρίδιο φλερτ στους δημοσιογράφους που θα καλύψουν το Μουντιάλ της Ρωσίας, κινήθηκε η ομοσπονδία της Νιγηρίας.

Δια του Γερμανού προπονητή της ομάδας Γκέρνοτ Ρορ διεμήνυσε ότι κανείς ποδοσφαιριστής της Νιγηρίας δεν επιτρέπεται να έχει σεξουαλικές επαφές με κάποια Ρωσίδα κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ. Μοναδική εξαίρεση ο αρχηγός της ομάδας, ο Μίκελ, γιατί η σύντροφός του είναι Ρωσίδα.

Σύμφωνα με τον Ρορ οι γυναίκες και οι σύντροφοι των ποδοσφαιριστών του θα μπορούν να τους συναντούν μετά τους αγώνες ή όταν δεν προετοιμάζονται για κάποιον αγώνα.

Η Miss Ρωσία 

«Ναι οι παίχτες μπορούν να δέχονται επισκέψεις από τις συζύγους και τις συντρόφους τους κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ωστόσο δεν θα επιτρέψω Ρωσίδες. Όχι, όχι, όχι» ήταν η εντολή του Ρορ.

Τον περασμένο μήνα ο διευθυντής του Κέντρου Ασφαλείας του Πανεπιστημ΄νιου του Μπάκιγχαμ προειδοποίησε τους Βρετανούς ποδοσφαιριστές να αποφεύγουν τις στενές επαφές με Ρωσίδες γιατί μπορεί ο στόχος τους να είναι στη συνέχεια να τους εκβιάσουν.

Σύμφωνα με τον ίδιο οι Ρωσίδες μπορεί να αποδεχθούν το μυστικό όπλο του Κρεμλίνου για να σαμποτάρει την πορεία της Αγγλίας στα γήπεδα της Ρωσίας.

Η σέντρα του Μουντιάλ έχει προγραμματιστεί για τις 14 Ιουνίου με τους αγώνες μέχρι τις 15 Ιουλίου να διεξάγονται σε συνολικά 11 πόλεις.