Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024
διεθνήΟ πρώην της την αποκαλούσε χοντρή και άσχημη αυτή όμως έχασε 30...

Ο πρώην της την αποκαλούσε χοντρή και άσχημη αυτή όμως έχασε 30 κιλά έγινε πανέμορφη και παντρεύτηκε άλλον!

 Τελικά ο τελευταίος γελάει καλύτερα!

Κάθε γυναίκα θέλει να δείχνει η ομορφότερη την ημέρα του γάμου της και είναι έτοιμη να κάνει μεγάλες θυσίες για να δείχνει εκθαμβωτική μέσα στο νυφικό της. 

Μια 39χρονη Αγγλίδα από το Πλίμουθ, η Λιζ Κέρσλεϊκ, αντιμετώπιζε πάντα πρόβλημα με το βάρος της, παραμελούσε τον εαυτό της.

Η όμορφη μελαχρινή δεν ήταν πάντα η εντυπωσιακή γυναίκα που βλέπουμε στο λευκό νυφικό της. Κατά τη διάρκεια του πρώτου γάμου της, η Λιζ είχε αφεθεί και έφτασε να ζυγίζει 90 κιλά.

Ο πρώτος σύζυγός της άρχισε να την προσβάλλει και να την αποκαλεί χοντρή και άσχημη, με αποτέλεσμα η νέα γυναίκα να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα εντατικής γυμναστικής και μια δίαιτα χαμηλή σε θερμίδες.

Με αυτόν τον τρόπο κατόρθωσε να χάσει 25 κιλά και να αλλάξει την εμφάνισή της.

bride9bride8

Ωστόσο, η Λιζ δεν άλλαξε μόνο την εμφάνισή της, αλλά αποφάσισε να χωρίσει και τον πρώτο σύζυγό της.

Μετά από λίγο καιρό γνώρισε τον τωρινό της σύζυγο Νικ και άρχισε πάλι τις κακές της συνήθειες, σταματώντας τη γυμναστική και κάνοντας κακή διατροφή.

Ο Νικ δεν επανέλαβε τα λάθη του προηγούμενου συζύγου, αλλά της έκανε πρόταση γάμου.

Η Λιζ φοβόταν μια επανάληψη του πρώτου της γάμου και ξαναπήρε την απόφαση να χάσει τα περιττά κιλά της.

Η δουλειά της ως μεσίτριας δεν της άφηνε ελεύθερο χρόνο για να κάνει γυμναστική και έτσι αποφάσισε να επισκεφθεί μια διατροφολόγο στην τοπική κλινική.

bride2 1bride1 0

Η ειδικός τη συμβούλευσε να σταματήσει την κατανάλωση υδατανθράκων και να αντικαταστήσει τη γυμναστική με το να πηγαίνει τον σκύλο της μεγάλες βόλτες. Αυτό που τη βοήθησε περισσότερο, όμως, ήταν η αλλαγή στη διατροφή της.

Ενας χυμός πρωτεϊνών στο πρωινό της αντικατέστησε το ψωμί με βούτυρο και μέλι, το γεύμα του μεσημεριού καταργήθηκε και το βραδινό, που ήταν συνήθως έτοιμο φαγητό, έδωσε τη θέση του σε ένα κομμάτι κοτόπουλο ή ψάρι, σερβιρισμένο με πολλά λαχανικά.

Με αυτόν τον τρόπο η Λιζ έχασε τριάντα κιλά και φόρεσε με άνεση το ωραίο νυφικό της. Δυο χρόνια μετά, παραμένει αδύνατη ακολουθώντας το ίδιο πρόγραμμα διατροφής και δηλώνει ότι η νέα απώλεια βάρους τής έδωσε την αυτοπεποίθηση, την οποία είχε χάσει μετά τις παρατηρήσεις του πρώην συζύγου της.

bride 7bride4bride3 0

Τα πιο σημαντικά