Σάββατο, 13 Απριλίου 2024
αληθινές ιστορίεςΟ πρώην άντρας μου είναι 50 και η νέα κοπέλα του 25....

Ο πρώην άντρας μου είναι 50 και η νέα κοπέλα του 25. Δεν μπορώ να το δεχτώ!

Με το σύζυγό μου ήμασταν παντρεμένοι 18 χρόνια και χωρίσαμε πρόπερσι. Είμαι 45 και εκείνος 50.

Τα τελευταία δύο χρόνια που ήμασταν χωρισμένοι ήταν σε μαύρο χάλι και επειδή τον λυπόμουν όλο πήγαινα να τον δω, να τον βοηθήσω και λίγο με το νοικοκυριό και τον ενθάρρυνα να βγει, να γνωρίσει ανθρώπους αλλά τον είχαν πιάσει οι κλειστές του και ούτε που κουνιόταν.

Τους τελευταίους μήνες όποτε πάω δεν είναι εκεί και όποτε τον παίρνω τηλέφωνο δεν απαντά, οπότε υπέθεσα ότι αποφάσισε επιτέλους να κοινωνικοποιηθεί και να βγει στον κόσμο γι’ αυτό και εξαφανίστηκε.

Από την κόρη μας έμαθα εντελώς τυχαία (μάλλον της ξέφυγε) ότι ο πρώην άντρας μου έχει σχέση με μία άλλη γυναίκα και μάλιστα είναι 25 ετών! Φαντάζεστε τι ντουβρουτζάς μου ήρθε; 25 χρονών; Αυτό είναι κοριτσάκι, είναι παιδί. Η κόρη μας είναι 27 και η γκόμενα του 25, πιο μικρή δηλαδή και από το παιδί μας; Για τ’ όνομα του Θεού. Ξέρω ότι θα έπρεπε να χαρώ που αποφάσισε να προχωρήσει στη ζωή του αλλά τί περιμένει; Τον έπιασε εκεί πέρα γεροντοέρωτας με την πιτσιρίκα και περιμένει η μικρή να κάτσει μαζί του; Αυτή είναι παιδί, θέλει άλλα πράγματα. Θα θέλει διασκέδαση, θα θέλει διακοπές, θα θέλει ένταση, θα θέλει μπαράκια, θα θέλει αχαλίνωτο σεξ, είναι αυτός ικανός να της τα προσφέρει όλα αυτά; Αυτός βαριέται που ζει και στο κρεβάτι πάει δεν πάει. Είναι ντιπ ξεγοφιασμένος, πώς θα την κάνει καλά τη μικρή που θα θέλει τα έτσι της, θα θέλει και τα αλλιώς της;

Να δείτε ότι είναι τα πρωτοερώτια τώρα και σε λίγο η μικρή θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Δεν μπορώ να το δεχτώ ότι ένα κοριτσάκι θα περάσει όλη του τη ζωή με έναν άντρα 25 χρόνια μεγαλύτερό της. Όταν εκείνη θα είναι για παράδειγμα 45 εκείνος θα είναι 70. Αυτή θα είναι στα ντουζένια της και εκείνον θα τον έχει πάρει η κάτω βόλτα.

Βρισκόμαστε ακόμα σαν οικογένεια με τα παιδιά μας, έχουμε και ένα εγγόνι αλλά πραγματικά δεν μου πάει όλο αυτό που γίνεται. Δεν μπορώ να βρίσκομαι στον ίδιο χώρο με κάποιον που τα έχει με ένα κορίτσι μικρότερο και από την κόρη του. Του πετάω συνέχεια σπόντες μπας και καταλάβει πόσο λάθος και πόσο κουλό είναι αυτό που κάνει αλλά δεν βλέπω να το πιάνει. Κάνει σαν κάτι χαζοερωτευμένους και δεν βλέπει το κέρατο που πιθανότατα θα φάει σύντομα.

Τι να πω πραγματικά… Πλησιάζει τα όρια της παιδεραστίας πού πήγε και τα έφτιαξε με το παιδάκι. Δεν κοιτάει εκεί πέρα την ηλικία του και τα προβλήματα που έχει με τη μέση του και δεν μπορεί να περπατήσει ώρες-ώρες μου θέλει και τη νεαρά; Και εγώ είμαι σε σχέση αλλά τουλάχιστον με ένα κύριο της ηλικίας μου, χωρισμένος και εκείνος χωρίς παιδιά. Δεν θα ξεφτιλιστώ στην ηλικία μου να τα φτιάξω με τον 30άρη. Γιατί αυτό που ζούμε ξεφτίλα είναι και εγώ δεν το δέχομαι.

Νανά

Τα πιο σημαντικά